Θρίαμβος Μπουγιούρη στην Μαγιόρκα

admin
06/04/2015 07:31
 
 
 

 

Για ακόμα μια φορά το χρυσό παιδί της Σύρου στις θάλασσες  μπορεί να αισθάνεται περηφάνια και ικανοποίηση για το αποτέλεσμα του.

Περηφάνια φυσικά αισθανόμαστε και εμείς οι Έλληνες, αλλά και οι Συριανοί για τις επιτυχίες του Αντώνη Μπουγιούρη, με τελευταία την πρόκρισή του στο παγκόσμιο κύπελλο του Ιέρ που την πήρε στη Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Ούτε ο ίδιος δεν περίμενε τέτοια αποτελέσματα, σε έναν αγώνα με φοβερή ταλαιπωρία, που τα προβλήματα ερχόντουσαν σαν κύματα.

Χωρίς δικό του σκάφος, το οποίο μάλιστα ήταν και ενοικιασμένο, δίχως προπονητή και χωρίς φουσκωτό ο Αντώνης Μπουγιούρης κατάφερε να εξασφαλίσει στα λέιζερ την πρόκριση για το παγκόσμιο κύπελλο του Ιέρ τον επόμενο μήνα. Να σημειωθεί ότι την πρόκριση  κέρδιζαν οι δέκα πρώτες χώρες με τον Αντώνη να καταλαμβάνει την 9η θέση.

Το cyclades24 επικοινώνησε με τον Αντώνη Μπουγιούρη  και για ακόμα μια φορά ήμασταν δίπλα του σε κάθε «μάχη» με τα κύματα. «Ήταν μεγάλη  επιτυχία, δεν το περίμενα, η ταλαιπωρία ήταν τεράστια. Μέσα στις ατυχίες μου ευτυχώς το σκάφος που νοίκιασα βγήκε καλό. Άλλα σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισα ήταν ότι δεν είχα προπονητή και φουσκωτό. Για να πάω στο στίβο έκανα μιάμιση ώρα. Έκανα το αγώνα μου δηλαδή και άλλο έναν αγώνα.  Μια μέρα κουράστηκα πιο πολύ να βγω, παρά στον αγώνα. Το φουσκωτό επίσης σημαντικό πρόβλημα. Πού να αφήσω τα ρούχα μου, ένα νερό, μία από εδώ μία από εκεί έπρεπε να υποχρεώνομαι σε άλλους. Κανά δυο φορές με βοήθησαν οι Τούρκοι και μια ένας Βραζιλιάνος. Στο παγκόσμιο κύπελλο η συμμετοχή είναι κλειστή, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πρώτοι τριάντα στην παγκόσμια κατάταξη και άλλοι δέκα μέσω του κυπέλλου “Princesa Sofia”, που είναι εκτός της 30άδας. Είναι πρώτη φορά που γίνεται αυτό ,θα τρέχουμε με Gps και θα είναι και live ο αγώνας».

 Εκτός από τον Μπουγιούρη (Νο77 στην παγκόσμια κατάταξη), προκρίθηκαν στο παγκόσμιο κύπελλο του Ιέρ (19-26 Απριλίου), η Σοφία Μπεκατώρου με τον Κώστα Τριγκώνη στα Nacra (Νο35 στην παγκόσμια κατάταξη) και η Δήμητρα Παγίδα με τη Σοφία Παπαδοπούλου στα 470 γυναικών. 

(Πηγή: cyclades24.gr)

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*