Χρυσό για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο μπότσια

admin
02/04/2015 13:20
 
 
 

Την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο μπότσια της Βαρκελώνης, πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα η ομάδα ζευγαριών BC3.

Οι «χρυσοί» Παραολυμπιονίκες του Λονδίνου, Γρηγόρης Πολυχρονίδης και Νίκος Πανανός, αλλά και η Άννα Ντέντα, επικράτησαν στον τελικό με 5-1 της Τσεχίας και ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών, ενώ έκαναν και σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση του «εισιτηρίου» που οδηγεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Η ελληνική ομάδα, προκρίθηκε στον τελικό μετά την επιβλητική νίκη επί της Πορτογαλίας με σκορ 9-0.

«Η ομάδα μας, όπως ήταν αναμενόμενο, πήγε πολύ καλά. Προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα τόσο στην κατηγορία BC3, όσο και στις υπόλοιπες κατηγορίες. Πιστεύω ότι η ομάδα BC3, έχει εξασφαλίσει από τώρα την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Καταβάλλεται προσπάθεια να πάρουμε προκρίσεις και στις υπόλοιπες κατηγορίες», τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΕΠΕ και αρχηγός αποστολής, Αριστείδης Πανανός.

«Δικαιούμασταν από την προηγούμενη διοργάνωση ένα μετάλλιο. Κάναμε ένα ακόμη βήμα και αγγίζουμε πια το Ρίο με πολλές περισσότερες πιθανότητες στην κατηγορία BC3. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιήσαμε και στην κατηγορία BC4, αφού για έναν πόντο χάσαμε τα ημιτελικά. Προχωρούμε με το ίδιο πάθος και την ίδια όρεξη για την επόμενη διοργάνωση», είπε από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Τζήμας.

Πηγή: zougla.gr

(Visited 29 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*