Ευχαριστίες Α.Ο. Σύρου σε Hellenic Seaways και δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης

admin
31/03/2015 07:02
 
 
 

Τις ευχαριστίες του προς την Hellenic Seaways και τον δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης εξέφρασε το Δ.Σ. του Α.Ο. Σύρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας (η οποία είναι η μόνη συριανή ομάδα που συμμετέχει στους αγώνες μπαράζ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων 2014-2015) στην ευχαριστήρια επιστολή του τόνισε επανειλημμένα τη συνεισφορά της ναυτιλιακής εταιρείας, αλλά και του δημάρχου, κάνοντας λόγο για «έμπρακτη στήριξη» του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:

Αξιότιμοι κύριοι,

Θεωρούμε υποχρέωση μας, όπως σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη γενναιόδωρη και υπερπολύτιμη συνεισφορά σας προς την ομάδα μας τον «Α.Ο.ΣΥΡΟΥ», αποδεχόμενοι το αίτημα μας για την ΚΥΡ. 29/3/2015 από Μύκονο προς Σύρο με το πλοίο σας ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ.

Λαμβάνοντας υπόψη και την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε θερμά για τη γενναιόδωρη και παραδειγματική συμπαράσταση σας προς την ομάδα μας, η οποία αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες εταιρείες.

Με τέτοιες σπουδαίες ενέργειες αποδεικνύετε εμπράκτως το υψηλό αίσθημα κοινωνικής σας ευθύνης και τη στήριξη σας προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και -ιδιαιτέρως – προς την ομάδα μας.

Ειδικά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός των νησιών μας, λόγω και της ιδιομορφίας μας, έχει ανάγκη από την στήριξη από υγιείς εταιρείες, όπως είναι φυσικά η δική σας, η οποία αποτελεί την ηγέτιδα ναυτιλιακή δύναμη και εταιρεία κόσμημα.  

Όλοι στον «AΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΥΡΟΥ – Α.Ο.ΣΥΡΟΥ» είμαστε υπερήφανοι που σε αυτήν την πολύ κρίσιμη φάση δηλ. στους αγώνες Μπαράζ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων 2014-2015, έχουμε συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο τη ναυτιλιακή εταιρεία HELLENIC SEA WAYS.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την μέχρι τώρα υπερπολύτιμη συνεισφορά σας.

Επίσης θεωρούμε υποχρέωση μας, όπως ευχαριστήσουμε θερμά τον δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης κ. Γεώργιο Μαραγκό για την καθοριστική του συμβολή στην αποδοχή του αιτήματος μας και για την έμπρακτη στήριξη του προς την ομάδα μας, η οποία αποτελεί και την μοναδική συριανή ομάδα που συμμετέχει στους αγώνες μπαράζ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

 

 

 

 

(Visited 13 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*