Η Σύρος υποδέχεται το Final-4 του League Cup

league cup 2018 4
admin
14/03/2018 14:48
 
 
 

Στις 30 και 31 Μαρτίου πρόκειται να διεξαχθεί στη Σύρο το Final-4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς», με την ομάδα του Φοίνικα να είναι ο «οικοδεσπότης» της διοργάνωσης.

Σημειώνεται ότι ο Φοίνικας (ο οποίος για τέταρτη φορά στην ιστορία του προκρίθηκε στο Final-4 του League Cup) θα αντιμετωπίσει στον 1ο ημιτελικό τον Ολυμπιακό, ενώ στον 2ο ημιτελικό ο Παμβοχαϊκός θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

league cup 2018 1
Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ερμούπολη, με την παρουσία όλων των παικτών, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη διοργάνωση, χαρακτηρίζοντας την ως ένα «σπουδαίο τουρνουά volley υψηλού επιπέδου» και πρόσθεσε ότι το volley κυριαρχεί στις Κυκλάδες. Επισήμανε, επίσης, ότι η Περιφέρεια διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία για τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών event.
«Ήρθε η ώρα να κατακτήσουμε και το 2ο League Cup. Μέσα στο γήπεδο οι ομάδες μπαίνουν με τις ίδιες πιθανότητες. Δεν μας τρομάζει που θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, γιατί έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Λεονταρίτης, ο οποίος έκανε γνωστό ότι η είσοδος στους αγώνες του τουρνουά για παιδιά κάτω των 18 ετών θα είναι δωρεάν.

league cup 2018 2
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Φοίνικα Όσκαρ Κάρμαρτσικ ευχαρίστησε τον κ. Λεονταρίτη, αλλά και όλους όσους στηρίζουν και υποστηρίζουν την ομάδα και αφιέρωσε την πρόκριση της το Final-4 του League Cup στους φιλάθλους της. «Είδα την αγάπη του κόσμου για το volley από την πρώτη στιγμή που ήρθα στο νησί. Αξίζουμε να είμαστε στο Final-4 γιατί η ομάδα προσπάθησε σκληρά. Τώρα όλα είναι στο χέρι μας. Ξέρουμε ότι παίζουμε με δυνατή ομάδα, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κάρμαρτσικ, κάτι στο οποίο συνηγόρησε και ο αρχηγός της ομάδας Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

league cup 2018 3
«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα ότι μπορεί να καταφέρει και να κατακτήσει ένα μεγάλο τρόπαιο που το αξίζει» σημείωσε ο πρόεδρος της Αντώνης Ρούσσος, ο οποίος δεν παρέλειψε κι εκείνος με τη σειρά του να ευχαριστήσει τόσο την Περιφέρεια για την υποστήριξη της διοργάνωσης, όσο και τους φιλάθλους, οι οποίοι δίνουν δυναμικό παρών με γεμάτες κερκίδες σε κάθε αγώνα του Φοίνικα.

league cup 2018 5
Τέλος, ο κ. Λεονταρίτης τόνισε ότι όλοι οι Συριανοί θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι για τα επιτεύγματα της ομάδας – «υπόδειγμα» του νησιού, ένα «υγιές σωματείο» που πρωταγωνιστεί πολλά χρόνια στα αθλητικά δρώμενα και το οποίο θα πρέπει να στηρίξουν με πάθος και αγάπη.

(Visited 17 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*