Οι αθλήτριες του Πανναξιακού στο 1ο γυμνάσιο Νάξου

paon 1o gymnasio
admin
29/01/2018 9:47
  •  
  •  
  •  

Ο Πανναξιακός με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου αγωνίζεται την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης σε έναν αγώνα νοκ-αουτ για το κύπελλο Ελλάδας.

Με την ευκαιρία αυτή, αντιπροσωπεία των αθλητριών συνοδευόμενες από τον γενικό αρχηγό του Πανναξιακού Μπάμπη Ιωσηφίδη επισκέφθηκαν το 1ο Γυμνάσιο Νάξου ώστε να μιλήσουν στους νεαρούς μαθητές και μαθήτριες απευθύνοντας κάλεσμα να στηρίξουν την ομάδα του νησιού με την παρουσία τους στο κλειστό της Νάξου.

Η διεθνής ακραία του Πανναξιακού, Παναγιώτα Διώτη συνομίλησε με αρκετούς μαθητές σχετικά με τις δραστηριότητες ενός επαγγελματία αθλητή, και έγινε δέκτης θαυμασμού από τις μαθήτριες που σχεδόν της εξομολογήθηκαν ότι την έχουν σαν ίνδαλμα τους.

Παράλληλα η Αποστολία Νούσια δια μικροφώνου προσκάλεσε τους μαθητές να παρευρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου την Τετάρτη και να βοηθήσουν με την στήριξη τους την προσπάθεια των αθλητριών να προκριθούν στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Τις δύο αθλήτριες συνόδευσαν οι νεαρές Ναξιώτισες αθλήτριες Παναγιώτα Βόμβα και Κάλλια Κατερίνη, που συνομίλησαν με τους μαθητές και τους προέτρεψαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Οι μαθητές του γυμνασίου δέχτηκαν με ενθουσιασμό να φωτογραφηθούν με τις αθλήτριες βγάζοντας και μία ομαδική «σέλφι» φωτογραφία, η οποία θα είναι η κεντρική στην αφίσα του επόμενου εντός έδρας αγώνα.

Ευχαριστούμε τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Νάξου και ιδιαίτερα τον διευθυντή του σχολείου κ. Στράτο Φουτάκογλου που είναι θετικός σε κάθε πρωτοβουλία επαφής του συλλόγου μας με τα νέα παιδιά.

(Visited 10 times, 1 visits today)