Η Σαντορίνη θέλει τη διοργάνωση του Final Four Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών Βόλεϊ

volleyball
admin
26/01/2018 19:44
 
 
 

Ο Δήμος Θήρας και το ΔΑΠΠΟΣ υπέβαλαν χθες (Πέμπτη 25/01) αίτημα για την ανάληψη της διοργάνωσης του Final Four Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών Α1 Βόλεϊ, στο κλειστό γήπεδο ΔΑΠΠΟΣ στη Σαντορίνη.

Με επιστολή τους προς το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), ο Δήμος Θήρας και το ΔΑΠΠΟΣ ζητούν τη διοργάνωση του Final Four, το οποίο θα διεξαχθεί αρχές Μαρτίου (02-03 Μαρτίου). Για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης αιτήματα έχουν υποβάλλει επίσης η Άμφισσα και ο Βόλος.
Η Σαντορίνη διαθέτει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, χωρητικότητας 800 καθήμενων φιλάθλων, με χώρο στάθμευσης, φυσικοθεραπευτήριο, απινιδωτή, γιατρό και ασθενοφόρο το οποίο βρίσκεται μόνιμα έξω από το γήπεδο, 2 σύγχρονα αποδυτήρια για τις ομάδες, αποδυτήρια διαιτητών αλλά και αίθουσα για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, WiFi και αρίστης ποιότητας συστήματα ήχου.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης η μετακίνηση των ομάδων, των συνοδών και των μελών της ΕΟΠΕ θα γίνει αεροπορικώς, ενώ έχει εξασφαλιστεί η διαμονή και η σίτισή τους.
Επιπλέον, υπάρχει πρόβλεψη για τη μεταφορά και φιλοξενία του προσωπικού της ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων καθώς και της μεταφοράς του φορτηγού με το taraflex και τις πινακίδες led (με πλοίο).
Η εμπειρία του Δήμου Θήρας και του ΔΑΠΠΟΣ σε αντίστοιχες διοργανώσεις – Super Cup Ανδρών 2010, Final Four Γυναικών 2013, καθώς και το ετήσιο τουρνουά ”Νομίκεια” (που λαμβάνει χώρα τα 5 τελευταία συναπτά έτη) – αποτελεί εγγύηση για μία άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση αντάξιας των απαιτήσεων και των υψηλών προδιαγραφών της ΕΟΠΕ.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*