Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η κατασκευή του γηπέδου “Γιάγκος Γρατσίας” στο Φιλώτι – Δήλωση Τσολάκη

gipedo filotiou 11
admin
24/01/2018 14:54
 
 
 

Επικυρώθηκε σήμερα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου η νομιμότητα της απόφασης του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για την προμήθεια τεχνητού χλοοτάπητα για το γήπεδο Γιάγκος Γρατσίας.

Με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ανοίγει ο δρόμος για την άμεση υλοποίηση του έργου.

Το Δ.Σ. του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ στη συνεδρίαση του στις 27 Νοεμβρίου 2017 είχε εγκρίνει το από 15 Νοεμβρίου 2017 πρακτικό κατακύρωσης και ανάδειξης οριστικού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια τεχνητού χλοοτάπητα για το γήπεδο Γιάγκος Γρατσίας» του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, συνολικού προϋπολογισμού 95.579,20 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), απόφαση η οποία επικυρώθηκε σήμερα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Έτσι, ένα αίτημα πολλών ετών του αθλητικού κόσμου της ορεινής Νάξου και κυρίως του μεγαλύτερου χωριού του νησιού, το Φιλώτι, μπαίνει στην τελική ευθεία και σύντομα θα πάρει σάρκα και οστά. 

Μετά την ανάρτηση της σχετικής απόφασης στο διαύγεια, ο π. πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης δήλωσε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή αφού πλέον ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια και άνοιξε ο δρόμος για την υλοποίηση αυτού του έργου. Αναλυτικότερα ο κ. Τσολάκης σημειώνει:

tsolakis

“Νιώθω ικανοποιημένος διότι παρ’ όλα τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν, μετά από πολλές και συνεχείς προσπάθειες ως τέως πρόεδρος του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. αλλά και μετά την αλλαγή των καθηκόντων μου σε άλλο τομέα του Δήμου, συνέχισα την επίβλεψη της όλης διαδικασίας του συγκεκριμένου διαγωνισμού και φτάσαμε στην ολοκλήρωση του.

Είμαι υπερήφανος που μπόρεσα στο χρόνο αυτό που βρίσκομαι στην Δημοτική Αρχή και κατάφερα να βάλω ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών για τους Δημότες της ορεινής Νάξου. Νιώθω ότι δικαιώνω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Δήμαρχος και ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου για την ολοκλήρωση αυτού του μεγάλου έργου και εύχομαι πολύ σύντομα να δούμε το γήπεδο αυτό γεμάτο νέους ανθρώπους”.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*