Πρωταθλητές Κυκλάδων οι έφηβοι του ΑΟ Ερμούπολης – Κέρδισαν τον Πανναξιακό 51-49

admin
21/03/2015 22:50
 
 
 

Υπερ…κούπωση έχουν πάθει οι έφηβοι του ΑΟ Ερμούπολης! Πρωταθλητές Κυκλάδων για ακόμη μία φορά (πέμπτη) αναδείχθηκαν οι αθλητές του Ανδρέα Μαύρου, που επέστρεψαν με το τρόπαιο από τη Νάξο όπου φιλοξενήθηκε το final-4 εφήβων της ΕΣΚ Κυκλάδων το διήμερο Παρασκευή-Σάββατο.

 

 

Οι Συριανοί στέφθηκαν πρωταθλητές ύστερα από έναν συναρπαστικό τελικό με αντίπαλο τον γηπεδούχο Πανναξιακό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες (51-49). Αμέσως μετά την απονομή, οι πρωταθλητές επέστρεψαν άμεσα στη Σύρο όπου στο λιμάνι τους περίμεναν άνθρωποι της ομάδας, γονείς και φίλοι για να τους υποδεχθούν και να τους αποθεώσουν.

4η θέση για τον Άρη Σύρου

Η Σύρος όμως είχε διπλή εκπροσώπηση στο final-4 καθώς σ’ αυτό αγωνίστηκε και ο Άρης Σύρου. Αν και πρόκειται για μια νέα ομάδα με πολύ μικρό αριθμό αθλητών που αγωνίζονται αποκλειστικά στην κατηγορία των εφήβων, οι κίτρινοι κοίταξαν στα μάτια τον οικοδεσπότη Πανναξιακού και λύγισαν στις λεπτομέρειες στον ημιτελικό της Παρασκευής (65-55). Στον μικρό τελικό του Σαββάτου όμως, οι αθλητές του Αντώνη Βαρθαλίτη δεν έδειξαν το καλό τους πρόσωπο και ηττήθηκαν με 54-25 από τον ΑΟ Πάρου, ο οποίος είχε αποκλειστεί στον ημιτελικό της Παρασκευής από τον ΑΟ Ερμούπολης με 57-53.

Πηγή: cyclades24.gr

(Visited 36 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*