Ευχαριστίες δήμου Σύρου-Ερμούπολης για την επιτυχημένη διοργάνωση του Final 4

admin
17/03/2015 07:08
 
 
 

Ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους όσοι συνέβαλαν, καθένας από την πλευρά του, για την επιτυχημένη διοργάνωση του Final 4 Κυπέλλου Ανδρών στο βόλεϊ απηύθυνε ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης.

«Ο Δήμος μας δεσμεύεται ότι θα παραμείνει αρωγός, στο μέτρο του δυνατού, σε κάθε αντίστοιχη προσπάθεια, που στόχο έχει την ανάδειξη του αθλητισμού, την προβολή και την εξωστρέφεια του νησιού μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα, το πλήρες περιεχόμενο του οποίου έχει ως εξής:

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης συγχαίρει την ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ανδρών στο βόλεϊ, καθώς και τις ομάδες του Ολυμπιακού, της Κηφισιάς και του Φοίνικα για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση και την υψηλού επιπέδου αγωνιστική τους παρουσία.

Η σημαντική διοργάνωση του Final 4, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, αποτελώντας μια διαφήμιση για το άθλημα του βόλεϊ και το νησί μας, γεγονός στο οποίο συνέβαλλαν τα μέγιστα οι φίλαθλοι της Σύρου με την αθρόα προσέλευσής τους και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, τόσο κατά τη διάρκεια των ημιτελικών αγώνων, όσο και του μεγάλου τελικού.

Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά, τόσο την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), για την εμπιστοσύνη της και τη δυνατότητα που μας έδωσε να φιλοξενήσουμε μια τέτοιας εμβέλειας διοργάνωση, όσο και την συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, της οποίας η συμβολή, σε κάθε επίπεδο, ήταν καθοριστική.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε επίσης, προς την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων, το Λιμενικό Σώμα και την Πυροσβεστική, για την απρόσκοπτη και απόλυτα ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, προκειμένου, τόσο οι φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στο γήπεδο, όσο και όλοι όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες από την τηλεόραση, να απολαύσουν το υψηλού επιπέδου αγωνιστικό κομμάτι, χωρίς έκτροπα ή άλλα απρόοπτα γεγονότα.

Καταλήγοντας, συγχαίρουμε και ευχαριστούμε το υπηρεσιακό και πολιτικό προσωπικό του Δήμου μας, για τον απαράμιλλο ζήλο και τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλε κατά το διάστημα των τελευταίων τριών εβδομάδων, προκειμένου να ικανοποιήσει όλα ανεξαιρέτως τα τεχνικά, λειτουργικά και οργανωτικά προαπαιτούμενα, με σκοπό την αψεγάδιαστη πραγματοποίηση του Final 4.

Ειδικές ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού  κ. Γουλιέλμο Πρίντεζη, για την εποπτεία και τον συντονισμό των προσπαθειών, εκ μέρους του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης. Ο Δήμος μας δεσμεύεται ότι θα παραμείνει αρωγός, στο μέτρο του δυνατού, σε κάθε αντίστοιχη προσπάθεια, που στόχο έχει την ανάδειξη του αθλητισμού, την προβολή και την εξωστρέφεια του νησιού μας.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*