Οι φίλαθλοι του Πανναξιακού σε μαγικές στιγμές

filathloi paon
admin
13/11/2017 11:32
 
 
 

Το άθλημα του Βόλεϊ στις Κυκλάδες είναι τρόπος ζωής! Είναι αγάπη, είναι επικοινωνία, είναι …έρωτας!

Μεγάλη κουβέντα γίνεται για το ποια γήπεδα γεμίζουν και τι ατμόσφαιρα δημιουργείται. Εδώ στις Κυκλάδες το σκηνικό είναι διαφορετικό, τα γήπεδα είναι πάντα γεμάτα!

Οι περισσότεροι έχει τύχει να βρεθούμε σε κάποιοι γήπεδο και να… απορροφηθούμε κάποια στιγμή από την εξέδρα, κυρίως των οργανωμένων. Να τους βλέπεις να πηγαίνουν πάνω-κάτω, να φτιάχνουν έδρα-κολαστήριο για τον αντίπαλο, δίνοντας παράλληλα «φτερά» στους αθλητές της ίδιας τους της ομάδας. Κακά τα ψέματα, τίποτα δεν είναι το ίδιο σε ένα αθλητικό γεγονός, αν δεν υπάρχει το «αλατοπίπερο» στην κερκίδα…

Μεγάλη κουβέντα γίνεται στην χώρα και αποτελεί πεδίο… αντιπαράθεσης για το ποιοι οπαδοί βρίσκονται σταθερά δίπλα στην ομάδα τους, ποια γήπεδα γεμίζουν, ποιοι την ακολουθούν στα εκτός έδρας παιχνίδια και τι ατμόσφαιρα δημιουργούν. Ποιοι ακούγονται περισσότερο και έχουν πιο δυνατή «φωνή». Ειδικά, δε, αν υπάρχουν οπαδοί δυο ομάδων στο ίδιο γήπεδο, τότε οι «μάχες» είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Σύρος, Νάξος, Σαντορίνη είναι τα νησιά των Κυκλάδων που πρωταγωνιστούν στα μεγάλα σαλόνια της Α1! Οι φίλαθλοί τού Φοίνικα Σύρου, του Πανναξιακού και του Α.Ο Θήρας δημιουργούν σε κάθε παιχνίδι εντός και εκτός έδρας, μια τρομερή ατμόσφαιρα που θα ζήλευαν και στην Βραζιλία! Το παιχνίδι μετατρέπεται σε γιορτή και αρκετές φορές οι πρωταγωνιστές των ομάδων, παίκτριες, παίκτες και προπονητικό team τους χαζεύουν… όταν εκείνοι κεντούν στη εξέδρα!

Αυτό που βλέπουμε στα γήπεδα των τριών νησιών είναι πανδαισία βόλεϊ, είναι έπος, είναι μια διαφήμιση του βόλεϊ και ευτυχώς είμαστε τυχεροί που το ακολουθούμε. Όμως αυτός ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ είναι απόλυτα ερωτεύσιμος στον κόσμο του. Είναι μία ομάδα που όταν βγαίνει στο παρκέ όλα όσα παρακαλάει και εύχεται ένας οπαδός να δει να συμβαίνουν σε μια αναμέτρηση από την αγαπημένη του ομάδα: πάθος, πείσμα, αγωνιστικότητα, διάθεση και σωστό βόλεϊ, ομάδα με σχέδιο και συγκεκριμένο πλάνο, με dna που το φωνάζει: Το βόλεϊ στην Νάξο είναι γιορτή!.

Μεγαλύτερη απόδειξη όλων όσων αναφέρω παραπάνω είναι η αντίδραση του κόσμου στο φινάλε του αγώνα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη και πιο τρανή απόδειξη, αλλά και πιο αυστηρός και συνάμα δίκαιος κριτής, από τον φίλαθλο – οπαδό!

Με την λήξη του αγώνα παρόλο που η ομάδα της Νάξου ηττήθηκε στο τοπικό Derby των Κυκλάδων από τον Α.Ο Θήρας με 0-3 ,όσοι βρίσκονταν στο ΔΑΚ Ναξου, σηκώθηκαν από τη θέση τους, χειροκρότησαν την ομάδα και για περισσότερο από πέντε λεπτά τραγουδούσαν το όνομά της χωρίς να φεύγουν από το γήπεδο, χαιρετώντας τις παίκτριες.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη αναγνώρισης της προσπάθειας από το «ευχαριστώ» της κερκίδας με τον τρόπο που εκφράζεται αυτό στο φινάλε του αγώνα.

Στον ίδιο αγώνα, λίγες θέσεις πιο κάτω οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας, πανηγυρίζουν την νίκη της ομάδας τους.

Δεν είναι μαγικό; Δείτε το βίντεο από το Sportcyclades24.gr που βρέθηκε στο γήπεδο-φρούριο της Νάξου:

{youtube}SS9ImjnpL-w{/youtube}

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

(Visited 32 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*