Σε ζωντανή μετάδοση από τη ΝΕΡΙΤ στις 19:30 το ματς Πανναξιακός-Ολυμπιακός

admin
06/03/2015 17:17
 
 
 

Παρά την ήττα από την πανίσχυρη αντίπαλο, ο ενθουσιασμός και το πάθος των Ναξιωτών είναι εμφανείς για την ιστορική φετινή πορεία της ομάδας και σίγουρα η ομάδα του Ατάνας Πετρόφ, μετά το ματς με την ομάδα του Νικολαι Καρπόλ, βλέπει «με άλλο μάτι» τις ερυθρόλευκες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Βούλγαρος ήδη έχει βάλει στην τακτική κάποια καινούρια στοιχεία και συστήματα, όπως το τριπλό μπλοκ που είδαμε να παίζουν οι γηπεδούχες στο ματς με την Ουραλόσκα, κάτι που δεν συνηθίζονταν στα φετινά ματς της ομάδας.

«Με την Ουραλόσκα δείξαμε πως έχουμε δυνατότητες. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς… Αν παίξουμε όπως στο πρόσφατο ματς του Τσάλεντζ Καπ και έχουμε και την υποστήριξη του κόσμους μας, ασφαλώς και μπορούμε να κερδίσουμε» τόνισε πριν από λίγα 24ωρα, ο Βούλγαρος τεχνικός του Πανναξιακού, Ατάνας Πετρόφ.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Πανναξιακού, Σταμάτης Καπίρης, που δήλωσε στο Volleyplanet «άφωνος από την ποιότητα της ρωσικής ομάδας που αντιμετώπισε πρόσφατα ο Πανναξιακός» δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού όπως συμπλήρωσε «όλες οι κοπέλες είναι στη διάθεση του προπονητή, ο κόσμος περιμένουμε να γεμίσει ασφυκτικά ξανά το γήπεδο, εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζω να μας βγούνε κάποια νέα στοιχεία που δοκιμάσαμε και στο ευρωπαϊκό ματς».

Η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού αναχώρησε την Παρασκευή (6/3) το πρωί με προορισμό τη Νάξο, όπου στόχος στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό που μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τον Παναθηναϊκό, είναι η 17η νίκη σε 18 ματς και η διεύρυνση του νικηφόρου σερί που τρέχει ο Θρύλος και τον έχει φέρει μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σε περίπτωση νίκης στον αγώνα του Σαββάτου οι ερυθρόλευκες θα βρεθούν πολύ κοντά στην κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν γεγονός που τους δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Από το πρωί της Παρασκευής (6/3) η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Νάξο και ολοκληρώνει την προετοιμασία της με προπόνηση (18:00 με 19:30) στο γήπεδο του Πανναξιακού.

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται δίκαια στη δεύτερη θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό και δεν είναι τυχαίο ότι τον έχει κερδίσει. Ειδικά μέσα στην έδρα της παίζει καλά και θα έχει πολύ κόσμο για το λόγο αυτό όπως στην Κυψέλη η ομάδα μας πρέπει να δείξει συγκέντρωση στο παιχνίδι της. Εμείς σε περίπτωση νίκης θα βρεθούμε πάρα πολύ κοντά στην κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος» υποστήριξε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης.

Πηγή: paon.gr

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*