Στη Σύρο το Final 4 Κυπέλλου του Βόλεϊ – Σύσκεψη για οργανωτικά θέματα

admin
05/03/2015 14:52
 
 
 

Στη Σύρο πρόκειται να διεξαχθεί το  Final 4 Κυπέλλου του Βόλεϊ, μια από τις μεγάλες ετήσιες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.)

Όπως δήλωσε ο διευθυντής της Ομοσπονδίας Περικλής Μπακοδήμος, η Ε.Ο.ΠΕ. προχώρησε σε αυτή την απόφαση, «στηριζόμενη στη βούληση των ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη και τον δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης κ. Μαραγκό», ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι η Σύρος έχει το άθλημα του βόλεϊ σε πρώτη προτεραιότητα. «Σύμφωνα με τα όσα έχουμε συμφωνήσει και συναποφασίσει, είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση» επεσήμανε ο κ. Μπακοδήμος.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σύσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τόσο οργανωτικά θέματα, όσο και θέματα ασφάλειας, διανομής των εισιτηρίων, προβολής του νησιού κλπ. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης, ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Μαραγκός, ο διευθυντής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Μπακοδήμος, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης κ. Βελέντζας, ο Αστυνόμος κ. Τζίκας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης κ. Γιάνναρης, ο διοικητής του Λιμεναρχείου Σύρου κ. Γκύζης, ο διευθυντής ΑΣΠ της ΔΕΗ Σύρου κ. Χρυσούλας, ο διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Σύρου κ. Κωβαίος και ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου κ. Πετράκης.

Από την πλευρά του, ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανάληψη της διοργάνωσης και βέβαιος για την επιτυχία της. Η εμπειρία μας, η ποιότητα του φίλαθλου κοινού της Σύρου και το πολύ υψηλό επίπεδο των ομάδων που συμμετέχουν, αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία της διοργάνωσης. Θέλω να προτρέψω τους Συριανούς να κατακλείσουν το γήπεδο, για να χειροκροτήσουν τόσο την ομάδα μας όσο και τα υπόλοιπα σωματεία που συμμετέχουν και να ζήσουμε όλοι μαζί τη “γιορτή του volley” στο νησί μας».

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*