“Λύγισε” ο Πανναξιακός στο μεγαλείο της Ουραλότσκα

admin
04/03/2015 21:50
 
 
 

Και μόνο που ο Πανναξιακός «κοίταξε» στα μάτια στο πρώτο σετ την Ουραλότσκα του Νικολάι Καρπόλ αποδεικνύει την ποιότητα της ομάδας της Νάξου στην φετινή απίστευτη διαδρομή της στην Ευρώπη.

Τι και αν η Ουραλότσκα πήρε, όπως αναμενόταν, με 3-0 σετ (25-23, 25-15, 25-16) το πρώτο ημίχρονο της ευρωπαϊκής πρόκρισης στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ από τον Πανναξιακό. Το χειροκρότημα του κόσμου που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο του νησιού και η δήλωση θαυμασμού από τον Ρώσο κόουτς ήταν αυτά που θα κρατήσουν στη Νάξο.

Στο πρώτο σετ τα κορίτσια του Ατάνας Πετρόφ έδειξαν για πιο λόγο έφτασαν τόσο μακριά στην παρθενική τους συμμετοχή σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια (7-8, 9-8, 9-12, 15-17) κι όταν οι Ρωσίδες ξέφυγαν με 19-24 έφτασαν μια ανάσα από την μεγάλη ανατροπή. Με δύο άσους της Σίας Τοτσίδου μείωσαν στον πόντο (23-24) όμως μετά από φάση διαρκείας η Λιτσένκο τελείωσε το σετ για την Ουραλότσκα. Στο β' σετ ο Πανναξιακός προηγήθηκε με 5-3, ωστόσο μετά το τάιμ άουτ του Νικολάι Καρπόλ η Ρωσική ομάδα άλλαξε ταχύτητα και έφτασε στη νίκη. 

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας, Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι που έφτασε πολύ μακριά κι έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι για να ολοκληρωθεί. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία και στον επαναληπτικό θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το μάξιμουμ», δήλωσε ο Ατάνας Πετρόφ ενώ η Γκάμπι Τσβετάνοβα σημείωσε από την πλευρά της: «Ρισκάραμε πολύ στο σερβίς κι αυτό είχε αποτέλεσμα να χάσουμε αρκετά. Στο πρώτο δείξαμε χαρακτήρα, αλλά μετά ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ουραλότσκα Νικολάι Καρπόλ αφού υποκλίθηκε στον κόσμο του Πανναξιακού τον οποίο χαρακτήρισε «φανταστικό», έπλεξε το εγκώμιο της Ελληνικής ομάδας.

«Για μας ήταν μια έκπληξη η απόδοση του. Δεν περίμενα ότι ένα μικρό νησί θα έχει μια τόσο ποιοτική ομάδα, η οποία ειδικά στο πρώτο σετ μας δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα. Εμείς έχουμε χάσει από την αρχή της χρονιάς την Ρουίζ και δεν ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε, αλλά υπάρχει κι ο επαναληπτικός. Πιστεύω ότι κι εκεί θα γίνει ένα καλό παιχνίδι αν και ο Πανναξιακός θα δυσκολευτεί από το μεγάλο γήπεδο που έχουμε».

novasports.gr

(φώτος: Δανάη Κουτελιέρη)

(Visited 39 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*