Κυπελλούχος Κυκλάδων ο Πανναξιακός (video)

admin
01/03/2015 23:46
 
 
 

Στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικίας Πάρου διεξήχθη την Κυριακή 1η Μαρτίου ο τελικός κυπέλλου Κυκλάδων ανάμεσα στις ομάδες του Πανναξιακού και του Α.Ο Πάγου με τον Πανναξιακό να κερδίζει για ακόμα μια χρονιά τον τίτλο αφού επικράτησε 4-2 στα πέναλτι. 

Όπως αναφέρει ο parianostypos.gr, ράγισαν καρδιές στο γήπεδο όταν ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι και ο Πανναξιακός ΑΟ επικράτησε της ομάδας της Σύρου με 4-2. Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού τελείωσε με ισοπαλία 0-0 ενώ στην ημίωρη παράταση που ακολούθησε καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει με αποτέλεσμα ο αγώνας να οδηγηθεί στην διαδικασία των πέναλτι.

Να σημειωθεί ότι ο Α.Ο Πάγου στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης αγωνίστηκε με 10 παίκτες, αφού ένας από τους ποδοσφαιριστές της δέχτηκε κόκκινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Ωστόσο σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανναξιακός ΑΟΝ δίνει τα συγχαρηρήρια του στην ομάδα ποδοσφαίρου: "Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές του αδελφού σωματείου Πανναξιακού Α.Ο. για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων στο ποδόσφαιρο".

Δείτε στο βίντεο (του pariannostypos.gr) που ακολουθεί όλα τα πέναλτι καθώς και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν:

 

 

Δείτε το video της άφιξης του Κυπελλούχου Πανναξιακού στη Νάξο:

(Visited 37 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*