Ο Πανναξιακός διεκδικεί το final 4 του κυπέλλου στο Μαρκόπουλο

admin
24/02/2015 17:37
 
 
 

Μπροστά σε μία ακόμα μεγάλη πρόκληση στην ιστορία του βρίσκεται ο Πανναξιακός, καθώς την Τετάρτη το απόγευμα στις 19:30 θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Μαρκόπουλου στα Μεσόγεια.

 Ο νικητής της αναμέτρησης σφραγίζει το εισιτήριο του για το final 4 του κυπέλλου Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο.
 

Ο Πανναξιακός εάν προκριθεί θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στην τελική φάση της διοργάνωσης. Θυμίζουμε ότι πέρυσι στο final 4 της Πύλου η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού έφτασε μέχρι τον τελικό αντιμετωπίζοντας τον Νταμπλούχο Ολυμπιακό, αφού πρώτα απέκλεισε τον Ηρακλή.
 

Τα κορίτσια του Ατάνας Πετρόφ βρίσκονται ήδη στην Αθήνα από την Τρίτη το μεσημέρι με το δικό της πούλμαν, προσφορά της naxos island tours, και προετοιμάζονται για τον πολύ σημαντικό αγώνα κυπέλλου. Χωρίς προβλήματα, και με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά το 3-0 επί της Ηλιούπολης είναι αποφασισμένες να γυρίσουν στην Νάξο με την πρόκριση.
 

Τα συνεχόμενα παιχνίδια για τον Πανναξιακό θα συνεχιστούν καθώς η ομάδα μας αμέσως μετά το Μαρκόπουλο θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη το απόγευμα θα αγωνιστεί με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.
 

Οι επικεφαλής του Πανναξιακού είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την διοίκηση του Ηρακλή, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε δεκτές όλες τις διευκολύνσεις που ζήτησε η ομάδα μας.
 

Η διοίκηση του Πανναξιακού κάνει έκκληση στους οπαδούς της ομάδας που ζουν στην Αθήνα να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητριών μας, με την παρουσία τους στο γήπεδο του Μαρκόπουλου.

 

Πηγή: paon.gr

 

 

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*