Συγχαρητήρια Λεονταρίτη σε Πανναξιακό και Α.Ο. Μυκόνου

admin
19/02/2015 09:45
 
 
 

 

Συγχαρητήριες επιστολές τόσο στον Πανναξιακό, όσο και στον Α.Ο. Μυκόνου για τις επιτυχίες των αθλητών του έστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Ο κ. Λεονταρίτης συγχαίρει θερμά τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές του Α.Ο. Πανναξιακού για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, ενώ με αναλόγου περιεχομένου επιστολή συγχαίρει και τον αθλητή του Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ για το πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσε στα 5.000 μέτρα βάδην στην ίδια διοργάνωση.

 

Ακολουθούν οι επιστολές

 

Προς:  Αθλητικό Όμιλο Πανναξιακού

Αγαπητοί φίλοι,

Η κατάκτηση της 4ης θέσης στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου από τους αθλητές του Ομίλου σας, μας γέμισε ικανοποίηση και υπερηφάνεια, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι τόσο στον αθλητισμό όσο και στη ζωή, η επιμονή και η μεθοδικότητα οδηγούν  σε επιτυχίες.

Η διάκριση αυτή  αποτελεί για όλους τους Κυκλαδίτες πηγή χαράς, και σας καθιστά πρεσβευτές προβολής του τόπου μας.

Ιδιαίτερα σήμερα, που η πραγματοποίηση προσωπικών στόχων και ονείρων φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη, οι επιδόσεις των αθλητών σας αποτελούν ελπιδοφόρο παράδειγμα για διακρίσεις και επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Η τοπική μας κοινωνία έχει ανάγκη από παρόμοιες πνοές ελπίδας και αισιοδοξίας. Δεχθείτε τα ειλικρινή συγχαρητήρια για τις επιδόσεις των αθλητών σας που διακρίθηκαν αλλά και όλους όσοι αγωνίστηκαν μαζί με τις ευχές μου για ευόδωση των επόμενων στόχων σας.

Με εκτίμηση,

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

 

Προς: Αθλητικό Όμιλο Μυκόνου

Αγαπητοί φίλοι, 

Με αφορμή την εκπληκτική επίδοση και το πανελλήνιο ρεκόρ του αθλητή σας Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ στα 5.000 μέτρα βάδην στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, θα ήθελα να σας συγχαρώ θερμά και να επισημάνω ότι αθλητές με το δικό του αγωνιστικό φρόνημα  αποδεικνύουν ότι κανένας στόχος δεν είναι άπιαστος, όταν βασίζεται στη συστηματική προετοιμασία, με δύναμη και πίστη στο σκοπό.

Εύχομαι το παράδειγμά του να εμπνεύσει τη νέα γενιά για διαρκή αγώνα, πείσμα και αποφασιστικότητα, αλλά και σεβασμό στις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι.

Καλή και δημιουργική συνέχεια στις προσπάθειές σας.

Με εκτίμηση,

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 48 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*