Νίκη του Πανναξιακού στην Αθήνα

pannaxiakos aek
admin
12/10/2016 08:37
 
 
 

Την πρώτη του νίκη με 3-0 σετ επί της ΑΕΚ σημείωσε ο Πανναξιακός που αγωνίστηκε έχοντας πλέον όλες τις αθλήτριες του διαθέσιμες.

Μετά τις 2 ήττες στη Νάξο από τον Ολυμπιακό έχοντας απούσες τις δύο ξένες του Φρέσκο και Πότοκαρ, ο Πανναξιακός αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε φιλικό αγώνα με ολοκληρωμένο το ρόστερ του και έδειξε από νωρίς ότι θα τελείωνε τον αγώνα νικηφόρα απέναντι στο νεανικό αλλά μαχητικό σχήμα της ΑΕΚ.

Ο προπονητής του Πανναξιακού Γιώργος Ρούσης ξεκίνησε τον αγώνα με τις Σεφεριάδου, Πότοκαρ, Φρέσκο, Τοτσίδου, Κακουράτου, Ζακχαίου και Οικονομίδου αλλά δοκίμασε διάφορα σχήματα κατά την διάρκεια των τριών σετ κόντρα στην ΑΕΚ και είδε τα δυνατά ή αδύνατα σημεία της ομάδας ενόψει του τουρνουά «ΝΟΜΙΚΕΙΑ 2016» που διοργανώνει στη Σαντορίνη ο ΑΟ Θήρας την επόμενη Παρασκευή και Σάββατο με την συμμετοχή της ομάδας μας.

Την Τετάρτη το βράδυ, ο Πανναξιακός θα αγωνιστεί σε ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας με την Θέτιδα Βούλας.

Τα ΣΕΤ: 0-3 (15-25, 15-25, 15-25)

ΑΕΚ (Δήμος Φιλιππάτος):Νούσια, Καράτερζη, Φιλιπιόνκα, Γεωργαντά, Κουτρουμπή, Αργυροπούλου, Καλαφατάκη, Ζίγκα, Αναγνωστοπούλου, Βάθη, Βενέτη και Μπέλια.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ρούσης): Σεφεριάδου, Πότοκαρ, Φρέσκο, Τοτσίδου, Κακουράτου, Ζακχαίου Οικονομίδου, Ξαγοραράκη, Γάτση, Γιόβιτς, Δρακουλίδου

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*