“Έσκισε” ο Πανναξιακός στους Αιγαιοπελαγίτικους

metalia
admin
08/10/2016 08:44
 
 
 

Τη δεύτερη θέση στη γενικότερη κατάταξη (ανάμεσα σε 25 σωματεία) πήρε ο Πανναξιακός στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου που διεξήχθησαν στη Λέσβο .

Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές και αθλήτριες του Πανναξιακού, συνολικά κατέκτησαν 8 χρυσά μετάλλια 3 αργυρά και 3 χάλκινα, κάνοντας μάλιστα και ρεκόρ αγώνων στα 4 Χ 100 σκυταλοδρομίας.  Αξίζει να σημειωθεί η επανεμφάνιση της αθλήτριας Αθανασίας Πέρρα η οποία κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια (100μ. μήκος, 4 Χ 100) καθώς και την τιμητική βράβευση της Σοφίας Υφαντίδου για τη συμμετοχή της στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Το Δ.Σ του Πανναξιακού σε ανακοίνωση που εξέδωσε, συγχαίρει όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες και ευχαριστεί τους “αφανείς ήρωες”, τους χορηγούς της αποστολής και τον απλό κόσμο που παρόλη την άσχημη οικονομική συγκυρία με τη προσφορά τους έκαναν την συμμετοχή του Πανναξιακού στους αγώνες, πραγματικότητα. Ένα ιδιαίτερο “ευχαριστώ” λέει το Δ.Σ. της Ναξιακής ομάδας, στον πρόεδρο της ΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ. Παππά Δημήτριο για την φιλοξενία που παρείχε 2 μέρες στη Μύκονο κατά την μετάβαση της αποστολής στη Λεσβο.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*