Συγχαρητήριο μήνυμα του ΠΑΣ Νάξου στους επιτυχόντες ποδοσφαιριστές του στις πανελλαδικές εξετάσεις

admin
01/09/2016 07:52
 
 
 

Τους έξι μαθητές-ποδοσφαιριστές του που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ συνεχάρη ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος (ΠΑΣ) Νάξου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εξέφρασε την ικανοποίηση και τη χαρά του, καθώς οι επιτυχίες των αθλητών του «επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά τις αξίες και τις προτεραιότητες» που τους διδάσκει ο Σύλλογος καθ’ όλη τη διάρκεια της αθλητικής τους και όχι μόνο εκπαίδευσης.

Αναλυτικά, το συγχαρητήριο μήνυμα του ΠΑΣ Νάξου έχει ως εξής:

Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος (Π.Α.Σ.) Νάξου. μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, συγχαίρει τους μαθητές – ποδοσφαιριστές του, καθώς και τις οικογένειές τους, για τις μεγάλες επιτυχίες που είχαν με την είσοδό τους σε ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Η ικανοποίηση και η χαρά μας είναι μεγάλη, γιατί τα παιδιά αυτά επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά τις αξίες (εργατικότητα, υπομονή, επιμονή, μεθοδικότητα) και τις προτεραιότητες (πρώτα το σχολείο, μετά το ποδόσφαιρο), που δίνουμε σαν σύλλογος στους αθλητές μας καθ’ όλη τη διάρκεια της αθλητικής τους και όχι μόνο εκπαίδευσης.

Οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Σ. Νάξου που πέρασαν σε ανώτατες και ανώτερες σχολές είναι οι παρακάτω:

*ΒΕΡΥΚΟΚΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ

*ΖΑΚΟ ΑΝΤΡΕΑΣ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΧΑΝΙΑ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ

*ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

*ΜΑΝΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ

*ΜΑΤΑΚΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ – ΤΡΥΦΩΝΑΣ: ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ

*ΜΠΙΛΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΣΠΑΙΤΕ)

Η διοίκηση και οι προπονητές του Π.Α.Σ. Νάξου με περηφάνια σας εύχονται καλή σταδιοδρομία με υγεία και να έχετε πάντα επιτυχίες στη ζωή σας! Όταν με το καλό τελειώσετε ο Π.Α.Σ. Νάξου θα είναι και πάλι εδώ για να συνεχίσετε αυτό που τόσο αγαπάτε!

(Visited 13 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*