Κως: Αλβανοί είχαν στήσει «φάμπρικα» διακίνησης κάνναβης

admin
21/03/2016 10:21
 
 
 

Δυο Αλβανοί, ηλικίας 24 και 25 ετών, συνελήφθησαν στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, κατηγορούμενοι για αποθήκευση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση. Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται ακόμη ενας 24χρονος Αλβανός, συνεργός των συλληφθέντων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, εντοπίστηκε διαμέρισμα «καβάτζα» στην πόλη της Κω, το οποίο είχε νοικιάσει ένας από τους κατηγορούμενος και χρησιμοποιούνταν από κοινού αποκλειστικά ως χώρος αποθήκευσης και διαμερισμού ναρκωτικών, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους.

Κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, ακινητοποιήθηκαν οι δυο συλληφθέντες τη στιγμή που εισέρχονταν στο διαμέρισμά και ακολούθησε έρευνα, όπου παρουσία δικαστικού λειτουργού βρεθήκαν και καταχέσθηκαν:

*Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 2 κιλών και 83,5 γραμμαρίων, τοποθετημένη σε 23 πλαστικές συσκευασίες.

*2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

*2 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως μέσο διευκόλυνσης διακίνησης των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*