Επίθεση στο Διοικητή του ΑΤ Άνδρου επειδή έκοψε πρόστιμα για παραβίαση μετακινήσεων – Στο πλευρό του η Ένωση Αξιωματικών της Αστυνομίας Ν. Αιγαίου

Newsroom
23/11/2020 17:34
 
 
 

 

Επίθεση δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου από ανθρώπους του νησιού στους οποίους βεβαιώθηκαν πρόστιμα για παραβίαση προϋποθέσεων μετακίνησης στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης και αντιμετώπισης του Covid-19.

Η Ένωση Αξιωματικών της Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου με ανακοίνωση της τάσσεται στο πλευρό του Διοικητή του ΑΤ Άνδρου που όπως αναφέρει «επιτελεί το καθήκον του με ευσυνειδησία, σθένος και αξιοπρέπεια».

«Οποιοσδήποτε στρέφεται εναντίων των μελών μας θα βρίσκει απέναντι του ολόκληρη την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου» υπογραμμίζει μεταξύ άλλων.

Η πλήρης ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών της Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου:

Αναφορικά με προσωποποιημένη επίθεση που δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου από συγκεκριμένα πρόσωπα, στα οποία βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των προϋποθέσεων μετακίνησης κατ’ εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση του Covid-19, δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι το Σωματείο μας στηρίζει και τάσσεται στο πλευρό των μελών του και κάθε Αξιωματικού που επιτελεί το καθήκον του με ευσυνειδησία, σθένος και αξιοπρέπεια.

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της τρέχουσας περιόδου, ας αποδεχτεί τουλάχιστον τις συνέπειες των ενεργειών του και όχι να προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες σε στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, που καθημερινά πραγματοποιούν ελέγχους για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, σεβόμενοι απόλυτα τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και εφαρμόζοντας τους νόμους του Κράτους.

Η παρούσα Ανακοίνωση δεν έχει σκοπό την πρόκληση στείρας αντιπαράθεσης, άλλα την υπενθύμιση ότι σε κάθε περίπτωση βεβαίωσης παράβασης διοικητικού προστίμου υφίσταται συγκεκριμένη διαδικασία και Αρχές να κρίνουν τυχόν αντιρρήσεις των θιγόμενων.

Οποιοσδήποτε στρέφεται εναντίων των μελών μας θα βρίσκει απέναντι του ολόκληρη την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου.

Καλούμε την Ηγεσία του Σώματος να προστατεύσει τους αστυνομικούς που απειλούνται και βάλλονται στο πλαίσιο εκτέλεσης της αποστολής τους.

(Visited 854 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*