Σαντορίνη: Συλλήψεις και έφοδοι για εξάρθρωση καρτέλ που «έριχνε» κοκαΐνη στο νησί

santorini vrady
Newsroom
12/10/2020 00:25
 
 
 

 

Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε κύκλωμα που προμήθευε με ναρκωτικά το νησί της Σαντορίνης.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο είχαν απλώσει τα πλοκάμια τους τα μέλη του κυκλώματος. Μέχρι στιγμής από τις αστυνομικές αρχές του νησιού με τη συνδρομή της Λιμενικής Αρχής Θήρας, έχουν συλληφθεί τρία άτομα.

Πρόκειται για έναν Αλβανό, ο οποίος μετέφερε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο νησί τις οποίες παρέδιδε στον δεύτερο συλληφθέντα, έναν Έλληνα, που είχε το ρόλο του ενδιάμεσου και ο οποίος προωθούσε στην αγορά τις ποσότητες των ναρκωτικών. Παράλληλα συνελήφθη και η σύντροφος του, μία γυναίκα από την Ρωσία.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δύο άντρες την στιγμή που ο Αλβανός πωλούσε στον Έλληνα 33,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 2 φιξάκια κοκαΐνης (βάρους 1,5 γραμμαρίου), έναντι του χρηματικού ποσού των 515 ευρώ.

Ταυτόχρονα, στην κατοχή του αλλοδαπού άνδρα βρέθηκαν επίσης 2,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης ένα «φιξάκι» κοκαΐνης και το χρηματικού ποσό των 515 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι που διέμενε ο Έλληνας με την Ρωσίδα σύντροφο του, όπου εντοπίστηκαν 42,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 8 αυτοσχέδια βεγγαλικά.

Στην κατοικία που διέμενε ο αλλοδαπός βρέθηκαν: 510 γραμμ. κοκαΐνης σε «βράχο», περίπου 6 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 2 ζυγαριές ακριβείας, 1 όπλο μάρκας Τοκάρεφ και 26 σφαίρες αντίστοιχου διαμετρήματος.

Σημειώνεται ότι, ο αλλοδαπός δράστης προκειμένου να παραπλανήσει τις έρευνες υπέδειξε στους αστυνομικούς δύο διαφορετικά σπίτια από αυτό στο οποίο διέμενε και χρησιμοποιούσε για την αποθήκευση των ναρκωτικών.

Όλα τα ανευρεθέντα πειστήρια μαζί με 8 κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων, κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

(Visited 287 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*