Νότιο Αιγαίο: Συνελήφθησαν επτά αλλοδαποί για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

diabatirio elegxos aerodromio
Newsroom
24/08/2020 13:33
 
 
 

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου 2020, σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά επτά αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

*Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, τρεις αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 18, 20 και 34 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον Διεθνή Αερολιμένα Κω και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων καθώς και με στοιχεία τρίτου προσώπου, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ολλανδία την Ιταλία και τη Γερμανία.

*Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο αλλοδαποί (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 27 και 32 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι μετέβησαν στον Διεθνή Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

*Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο 25χρονοι αλλοδαποί άνδρες, οι οποίοι μετέβησαν στον Διεθνή Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ουγγαρία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν, κατασχέθηκαν.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*