Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Πάρο, Μύκονο, Ίο και Μήλο

Newsroom
05/08/2020 20:38
 
 
 

 

Στη σύλληψη επτά ατόμων συνολικά προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο οι αστυνομικές αρχές Πάρου, Μυκόνου, Ίου και Μήλου για παραβάσεις που σχετίζονται με κατάληψη αιγιαλού, παραεμπόριο, ηχορύπανση, παραβίαση των κανόνων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού και τροχαίο ατύχημα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

*Στην Πάρο, 40χρονος ημεδαπός ο οποίος είχε εγκαταστήσει σε τμήμα αιγιαλού κατασκευή και ομπρέλες προς εκμετάλλευση-ενοικίαση χωρίς άδεια.

*Στη Μύκονο, 37χρονος αλλοδαπός ο οποίος ασκούσε πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο απομιμητικών αντικειμένων–προϊόντων. Κατασχέθηκαν συνολικά -44- τεμάχια ειδών (τσάντες, σακίδια, νεσεσέρ).

*Στην Ίο, δυο ημεδαποί ηλικίας 44 και 54 ετών καθώς και 39χρονος αλλοδαπός οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Επίσης, σε μία περίπτωση διαπιστώθηκε παραβίαση των κανόνων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού και επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ καθώς και αναστολή της λειτουργίας της επιχείρησης για 15 ημέρες.

*Στη Μήλο, 48χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε δυο γυναίκες που κινούνταν πεζές.

(Visited 260 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*