50 ευρώ η λεία της πενταμελούς συμμορίας που λήστεψε 90χρονη στην Κω – Ανάμεσά τους και δύο γυναίκες

ilikiomeni
Newsroom
05/08/2020 12:31
 
 
 

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης και εντοπίστηκαν οι δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς (άνδρας και δυο γυναίκες) ηλικίας 40, 40 και 59 ετών, καθώς και δύο αλλοδαπούς άνδρες, ηλικίας 48 και 60 ετών, που κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας και διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας οι κατηγορούμενοι χθες το μεσημέρι μετέβησαν σε χωριό της Κω, όπου οι δυο δράστιδες μπήκαν στο σπίτι της 90χρονης, την οποία ακινητοποίησαν με τη βία και της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ενώ ο 60χρονος επιτηρούσε την περιοχή ως τσιλιαδόρος.

Ακολούθως οι δράστες επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ανέμεναν o 40χρονος με τον 48χρονο και διέφυγαν από το σημείο.

Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό κατάφεραν, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις και έρευνα, να εντοπίσουν το όχημα και να προσαγάγουν τους δράστες, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από την ηλικιωμένη.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ και 4 ακτοπλοϊκά εισιτήρια της γραμμής Ρόδος-Κως.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

(Visited 115 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*