Σύλληψη 3 αλλοδαπών για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων σε Σαντορίνη και Μύκονο

Newsroom
15/07/2020 14:43
 
 
 

 

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν χθες σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά πέντε αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

*Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, δυο αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 20 και 25 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Ρόδου και κάνοντας χρήση πλαστού διαβατηρίου και δελτίου ταυτότητας με στοιχεία τρίτου προσώπου, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Γαλλία και την Ιταλία.

*Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 18 και 32 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία.

*Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 23χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέβη στον διεθνή Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση, πλαστών δελτίου ταυτότητας επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν, κατασχέθηκαν.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*