Επίσκεψη συνδικαλιστών στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Αιγαίου

Newsroom
30/05/2020 13:21
 
 
 

 

Επίσκεψη συνδικαλιστικού χαρακτήρα στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγο κ. Ιωσήφ Κανακουσάκη πραγματοποίησαν χθες αντιπροσωπείες, αποτελούμενες από τους Προέδρους και Γ.Γ. των Ενώσεων Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου, Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου, Κυκλάδων και Βόρειας Δωδεκανήσου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης έγινε επισήμανση ζητημάτων που απασχολούν το προσωπικό και τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στο Νότιο Αιγαίο, ενώ παράλληλα διατυπώθηκαν προτάσεις για την επίλυσή τους. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη στελέχωση των Υπηρεσιών, τη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού, τις μεταγωγές κρατουμένων, τις ενισχυτικές δυνάμεις, τις αποσπάσεις του προσωπικού, τα υπηρεσιακά οχήματα, τη διενέργεια διοικητικών εξετάσεων και τα προγράμματα εκπαίδευσης-επιμόρφωσης.

Ο κ. Κανακουσάκης, ανταποκρινόμενος θετικά, επέδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον για τις απόψεις που αναπτύχθηκαν, ενημέρωσε για τις υπηρεσιακές ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί και εξέφρασε τη βούληση να επιλυθούν τα προβλήματα της αστυνομικής καθημερινότητας.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εκδόθηκε, «οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσων – Κυκλάδων και Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο κοινών επιδιώξεων, βρίσκονται σε αμοιβαία συνεργασία για την προάσπιση των δικαιωμάτων του προσωπικού και την αντιμετώπιση των αναδεικνυομένων κάθε φορά προβλημάτων».

(Visited 83 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*