Πειραιάς – Πύλη Ε7: Αστυνομικοί διέσωσαν οδηγό που έπεσε στη θάλασσα με το αυτοκίνητο

Άκης Αξαόπουλος
14/03/2020 21:34
 
 
 

 

Σε μια ηρωική πράξη προχώρησαν σήμερα δύο αξιωματικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που βούτηξαν στο λιμάνι του Πειραιά για να απεγκλωβίσουν έναν οδηγό που είχε πέσει στη θάλασσα με το ταξί του.

Σύμφωνα με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, ο Υπαρχιφύλακας Λεωντακιανάκος Ιωάννης και ο Αστυφύλακας Αλεξανδρόπουλος Δημήτριος, που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά Β΄Αλλαγή σήμερα το μεσημέρι στις 12.35 «χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξαν στα παγωμένα νερά στο λιμάνι του Πειραιά στην Πύλη Ε7 και απεγκλώβισαν – διέσωσαν άντρα ο οποίος πριν λίγο έπεσε με το αυτοκίνητο (ταξί) στη θάλασσα».

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!—————————————ΔΕΛΤΙΟ…

Gepostet von Spiros Liotsos am Samstag, 14. März 2020

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά:

Σήμερα Σάββατο 14-03-2020 και περί ώρα 12:35 οι συναδελφοί μας, Υπαρχ/κας Λεωντακιανάκος Ιωάννης και Αστ/κας Αλεξανδρόπουλος Δημήτριος που υπηρετούν στην ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά στη Β ́Αλλαγή, με αυταπάρνηση, αυτοθυσία και επαγγελματισμό τηρώντας τον όρκο τους για την προστασία των πολιτών, αψηφώντας τον όποιο κίνδυνο, για την σωματική τους ακεραιότητα αλλά και για την ίδια τους της ζωή, χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξαν στα παγωμένα νερά στο λιμάνι του Πειραιά στην Πύλη Ε7 και απεγκλώβισαν -διέσωσαν άντρα ο οποίος πριν λίγο έπεσα με το αυτοκίνητο (ταξί) στη θάλασσα.

 

Πηγή: protothema.gr

(Visited 492 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*