Συλλήψεις σε Μύκονο και Σαντορίνη

admin
10/08/2015 15:28
 
 
 

Πέντε άτομα συνελήφθησαν συνολικά σε Μύκονο και Σαντορίνη το διάστημα από 8 μέχρι και 9 Αυγούστου, ενώ υπήρξε και μια καταγγελία στο Α.Τ. Μυκόνου για βιασμό και κλοπή σε κάμπινγκ του νησιού.

Ειδικότερα:

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη  Μύκονο: Το πρωί της 8ης Αυγούστου συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Α.Τ. Μυκόνου ένας 30χρονος Αλβανός, γιατί στο πλαίσιο ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης. Επίσης, διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία της επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση και κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο: Το πρωί της 9ης Αυγούστου συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Α.Τ. Μυκόνου ένας 29χρονος ημεδαπός, γιατί  λειτουργούσε καφέ-εστιατόριο εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου και καταλαμβάνοντας τμήμα παραλίας- αιγιαλού με τοποθέτηση εξέδρας χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Εξιχνίαση κλοπής και σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στη Θήρα: Το πρωί της 9ης Αυγούστου συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς του Α.Τ. Θήρας ένας 57χρονος Ρουμάνος, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι κατείχε αντικείμενα τα οποία είχε αφαιρέσει το προηγούμενο απόγευμα από έναν 49χρονο Φιλιππινέζο. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο. Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσαν τρείς καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς
Πλημμελειοδικείου Αθηνών με συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και οκτώ
μηνών, για κλοπές.

Καταγγελία – σχηματισμός δικογραφίας για βιασμό και κλοπή στη Μύκονο: Το απόγευμα της 9ης Αυγούστου καταγγέλθηκε στο Α.Τ. Μυκόνου, ότι άγνωστος δράστης μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα σε δωμάτιο κάμπινγκ που διέμενε 20χρονη Βρεττανή και προέβη σε ερωτική συνεύρεση μαζί της, χωρίς την θέλησή της. Επίσης, ο δράστης κατά τη διαφυγή του αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό. Διενεργείται έρευνα, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Σύλληψη διωκόμενων αλλοδαπών στη Σαντορίνη: Το απόγευμα της 9ης Αυγούστου συνελήφθησαν στη Σαντορίνη από αστυνομικούς του Α.Τ. Θήρας δύο Ρουμάνοι 45 και 58 ετών, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν κατά περίπτωση καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινές φυλάκισης 14 μηνών και 10 μηνών αντίστοιχα, για κλοπές.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για εμπλοκή σε τροχαίο ατύχημα στη Σαντορίνη: Το βράδυ της 9ης Αυγούστου συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς του Α.Τ. Θήρας ένας 57χρονος Αλβανός, γιατί διαπιστώθηκε διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία της επιστροφής.

(Visited 28 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*