Ίος: Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω 3 άτομα να πουλούν ναρκωτικά

admin
07/08/2015 13:10
 
 
 

Ένας Αυστραλός και δύο Έλληνες συνελήφθησαν χθες επ’ αυτοφώρω στην Ίο, τη στιγμή που επιχειρούσαν να πουλήσουν ναρκωτικά.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, αστυνομικοί προσποιούμενοι τους πελάτες συνέλαβαν χθες το απόγευμα σε ραντεβού αγοραπωλησίας τον 31χρονο Αυστραλό, ο οποίος επιχείρησε να τους πουλήσει τέσσερα χάπια ecstasy. Από τον αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή του Αυστραλού και κατασχέθηκαν επιπλέον 31 χάπια ecstasy.

Όσον αφορά στους δύο Έλληνες, αυτοί έγιναν αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς του Α.Τ. Ίου τη στιγμή που επιχειρούσαν να παραδώσουν σε άγνωστο άτομο, πακέτο με πέντε «φιξάκια» που περιείχαν μικροποσότητες μεθαμφεταμίνης και συνελήφθησαν. Από την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οι παραπάνω κατηγορούμενοι κατείχαν ακόμη ένα «φιξάκι» μεθαμφεταμίνης.

Οι συλληφθέντες (σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίας για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών) οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Νάξου.

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*