Ένοπλη ληστεία σε mini market στη Ρόδο – Συνελήφθησαν οι τρεις δράστες

Newsroom
22/01/2020 10:37
 
 
 

 

Ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε χθες Τρίτη σε mini market στην πόλη της Ρόδου, η οποία εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν το μεσημέρι της ιδίας ημέρας τρεις ημεδαποί (ηλικίας 36, 32 και 29 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης ληστείας κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας των όπλων και ψευδή καταγγελία.

Όπως διακριβώθηκε, η ληστεία ήταν προσχεδιασμένη και οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν καθορίσει τον ρόλο του καθενός. Αφού προσέγγισαν με μοτοσικλέτες το mini market, σε αυτό μπήκε ο 36χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά που πρόσωπου του και κρατώντας πιστόλι, υποχρέωσε την υπάλληλο του καταστήματος να του παραδώσει τα χρήματα απ’ το ταμείο.


Παράλληλα, ο 29χρονος επιτηρούσε ως τσιλιαδόρος την περιοχή, ενώ ο 32χρονος ανέλαβε τη διαφυγή – μεταφορά του 36χρονου μετά τη διάπραξη της ληστείας.


Αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες, οι όποιοι εξεταζόμενοι υπέδειξαν τα σημεία απόκρυψης των πειστηρίων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
*Ένα αεροβόλο πιστόλι
*Δυο δίκυκλες μοτοσικλέτες
*Κουκούλα full face και γάντια
*Μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

(Visited 87 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*