Σαντορίνη: 43χρονη Κενυάτισσα είχε στη βαλίτσα της δύο κιλά ηρωίνη

admin
26/07/2015 07:40
 
 
 

Ηρωίνη, βάρους 2 κιλών, έκρυβε στη βαλίτσα της μια 43χρονη Κενυάτισσα, η οποία συνελήφθη στη Σαντορίνη, κατηγορούμενη για εισαγωγή στην Ελληνική επικράτεια ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, η 43χρονη εντοπίστηκε κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης και άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή επιχειρησιακό σχέδιο διακριτικής επιτήρησης.

Όταν η κατηγορούμενη παρέλαβε τις αποσκευές της και επιβιβάστηκε, συνοδεύοντας ανήλικό παιδί της, σε ταξί, αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση επενέβησαν και την ακινητοποίησαν.

Όπως προέκυψε από τον έλεγχο που ακολουθήσε, η δράστιδα μετέφερε σε μια από τις αποσκευές της, επιμελώς κρυμμένη, συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 2 κιλών. Επιπλέον, στην κατοχή της βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η 43χρονη αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και ταξίδεψε αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενη από τη Κένυα μέσω Βρυξελών.

Η ναρκωτική ουσία, το χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

 

(Visited 6 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*