Διαλέξεις για την οδική ασφάλεια στην Μήλο

Newsroom
02/01/2020 15:03
 
 
 

 

Ενημερωτικές διαλέξεις για θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Τριοβασάλου και στο Δημοτικό Σχολείο Αδάμαντα από καταρτισμένα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου.

Κατά τις ομιλίες επισημάνθηκαν συμβουλές άμεσα συνυφασμένες με τη μαθητική καθημερινότητα, όπως η επιλογή του ασφαλέστερου δρομολογίου από και προς το σχολείο, η κίνηση στο δρόμο, το πεζοδρόμιο, οι διαβάσεις πεζών, η κυκλοφορία με ποδήλατο, η χρήση ζώνης στο αυτοκίνητο – προστατευτικού κράνους στο δίκυκλο και ενέργειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.

Παράλληλα έγινε παρουσίαση των μέσων – εξοπλισμού που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί τροχονόμοι κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Μετά το πέρας των ομιλιών, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τους είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήματα και να ενημερωθούν, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρίνεται θετικά σε αιτήματα παροχής διαλέξεων ανάλογης θεματολογίας σε σχολεία, φορείς και συλλόγους.

(Visited 79 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*