Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ν. Αιγαίου στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Άκης Αξαόπουλος
08/10/2019 12:29
 
 
 

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη πραγματοποίησαν την περασμένη Παρασκευή ο Πρόεδρος και ο Γ.Γ. της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Ζήφος και Αστυνόμος Α’ κ. Βασιλάκης, αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, παραδόθηκε στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. υπόμνημα διαπιστώσεων – προτάσεων σχετικά με θεσμικά, οικονομικά και λειτουργικά ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό και τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στο Νότιο Αιγαίο, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στη διαχείριση του προσφυγικού, τις ενισχυτικές δυνάμεις, τα ανεξόφλητα υπομνήματα, τη στελέχωση των Υπηρεσιών με εξειδικευμένο προσωπικό, τα υπηρεσιακά οχήματα, την ηλεκτρονική αλληλογραφία “Police On Line”, τις εκπαιδεύσεις του προσωπικού, την επέκταση εγκατάστασης του συστήματος τηλεδιάσκεψης και την πρόσβαση στα Μ.Μ.Μ. των αστυνομικών της επαρχίας που μεταβαίνουν στην Αττική.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, ο κ. Καραμαλάκης «επέδειξε έμπρακτο προσωπικό ενδιαφέρον και βούληση για την επίλυση των προβλημάτων που του τέθηκαν», με «την ειλικρινή ανταπόκριση της Ηγεσίας του Σώματος και τον συμμερισμό των απόψεων τους για την αντιμετώπιση των θεμάτων που ανακύπτουν στην αστυνομική καθημερινότητα» να εκπλήσσει θετικά τους εκπροσώπους της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την προσφορά στον κ. Αρχηγό αναμνηστικής πλακέτας από τους κ.κ. Ζήφο και Βασιλάκη.

(Visited 100 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*