Εξιχνιάστηκαν δυο υποθέσεις κλοπής – κλεπταποδοχής στη Ρόδο

Άκης Αξαόπουλος
25/09/2019 17:16
 
 
 

 

Εξιχνιάστηκαν χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δυο υποθέσεις κλοπής που διαπράχτηκαν την τελευταία εβδομάδα στην πόλη της Ρόδου.

Για τις περιπτώσεις αυτές σχηματίστηκαν δυο ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες που περιλαμβάνουν τέσσερις ημεδαπούς (τρεις άνδρες ηλικίας 30, 41 και 52 ετών, καθώς και μια 30χρονη γυναίκα), κατηγορούμενους κατά περίπτωση για διάπραξη κλοπής, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας:
*Αναφορικά με την πρώτη υπόθεση, το χρονικό διάστημα 23 έως 24 Σεπτεμβρίου η 30χρονη αφαίρεσε διαδοχικά από κατοικία τιμαλφή, μέρος των οποίων πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο που λειτουργούσε ο 40χρονος. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στη δικαιούχο, ενώ οι δράστες συνελήφθησαν.

*Αναφορικά με τη δεύτερη υπόθεση, το χρονικό διάστημα 17 έως 20 Σεπτεμβρίου ο 52χρονος αφαίρεσε από οικόπεδο δυο ακινητοποιημένα φορτηγά αυτοκίνητα, καθώς και δυο εμπορευματοκιβώτια τα οποία περιείχαν αντικείμενα οικιακής χρήσης και τα πούλησε σε επιχείρηση ανακυκλώσιμων υλικών που διαχειρίζεται ο 41χρονος. Τα αφαιρεθέντα οχήματα και «κοντέινερ» βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών θα αποσταλούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

(Visited 52 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*