Νέες συλλήψεις διακινητών αλλοδαπών στη Σαντορίνη

Άκης Αξαόπουλος
16/09/2019 20:12
 
 
 

 

Τρεις διακινητές αλλοδαπών και πιο συγκεκριμένα δύο άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας 38, 39 και 46 ετών, οι οποίοι καθοδηγούσαν μη νομίμους μετανάστες με σκοπό να διευκολύνουν την παράνομη επιβίβασή τους σε διεθνείς πτήσεις, συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Θήρας στο αεροδρόμιο του νησιού.

Ακόμη, συνελήφθησαν οκτώ αλλοδαποί (3 άνδρες και 5 γυναίκες, ηλικίας από 20 έως 39 ετών), οι οποίοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών διαβατηρίων και δελτίων ταυτότητας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και τη Γαλλία.
Όπως προέκυψε από τα στοιχεία των υποθέσεων, δυο από τους συλληφθέντες διακινητές ενεργούσαν ως μέλη ξεχωριστών κυκλωμάτων που δραστηριοποιούνται στην κατάρτιση – εφοδιασμό πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και περαιτέρω διακίνηση παράτυπων μεταναστών.

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, κάρτες επιβίβασης, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα που κατείχαν οι συλληφθέντες. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής – χρήσης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, καθώς και διακίνησης παράτυπων μεταναστών.

(Visited 35 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*