Κως: 58χρονος σκότωσε με κυνηγετικό όπλο 46χρονο ομογενή από την Αλβανία

admin
26/06/2015 11:11
 
 
 

Ένας 58χρονος ημεδαπός συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, πρόκληση σωματικής βλάβης και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, ο 58χρονος, χθες το πρωί, παραβίασε την είσοδο του σπιτιού όπου διέμενε ο 46χρονος με την 39χρονη αδερφή του (ομογενείς απο την Αλβανία) και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον 46χρονο, ενώ τραυμάτισε την 39χρονη, χτυπώντας την με το κοντάκι του όπλου.

Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ωστόσο αμέσως μετά η αστυνομία άρχισε τις έρευνες (παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού) και τον εντόπισε στο σπίτι του, όπου επίσης βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Εν τω μεταξύ, ο 46χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Κω και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου τις απογευματινές ώρες κατέληξε.

Όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος, ο κατηγορούμενος, άλλαξε ρούχα και πέταξε το κυνηγετικό όπλο (το οποίο κατείχε νόμιμα) σε παραθαλάσσια περιοχή, που εξεταζόμενος υπέδειξε στους αστυνομικούς. Μέρος του όπλου και συγκεκριμένα η κάνη, ανασύρθηκε από τη θάλασσα και ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στον κατηγορούμενο.

Από τον τόπο του εγκλήματος συλλέχθηκαν, μεταξύ άλλων, εννέα κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων, όμοια με αυτό που βρέθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα.

Όλα τα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν και θα αποσταλλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*