Υπόθεση διακίνησης «σκληρών» ναρκωτικών εξιχνιάστηκε στη Ρόδο

admin
27/04/2015 09:17
 
 
 

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν χθες σε χωριό της Ρόδου, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, εμπλεκόμενα σε υπόθεση σκληρών ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δυο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 25 και 47 ετών και δυο ημεδαποί ηλικίας 45 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, διακίνησης και αγοράς ναρκωτικών ουσιών. Όπως εξακριβώθηκε, ο 25χρονος Αλβανός κατείχε ποσότητες κοκαΐνης τις οποίες διακινούσε σε τοξικομανείς του νησιού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και ύστερα από διακριτική παρακολούθηση, εντοπίστηκε χθες το βράδυ ο 25χρονος Αλβανός τη στιγμή που επιχειρούσε να πουλήσει ποσότητα κοκαΐνης στον 47χρονο ομοεθνή του και το 45χρονο ημεδαπό, έξω από το σπίτι του σε χωριό της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων Ρόδου και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω.

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή και στο διαμέρισμα του 25χρονου Αλβανού, παρουσία Δικαστικού λειτουργού και κατασχέθηκαν:

*Ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 232,8 γραμμαρίων συσκευασμένη σε 26 «φιξάκια»

*Ζυγαριά ακριβείας

*Κινητό τηλέφωνο

*Το χρηματικό ποσό των 2.245 ευρώ

Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 45χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 380 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος κατηγορούμενος, που διέμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον Αλβανό έμπορο, κατείχε μεταξύ άλλων μικροποσότητα ηρωίνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

 

(Visited 23 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*