Ρόδος: Το DVD player έκρυβε κοκαΐνη

kokaini balitsa dvd rodos
admin
08/11/2017 10:58
 
 
 

Περίπου μισό κιλό κοκαΐνη έκρυβε το DVD player, το οποίο βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα με προορισμό τη Ρόδο.

Παραλήπτες της βαλίτσας ήταν δύο Αλβανοί, ηλικίας 32 και 34 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Η βαλίτσα με τα ναρκωτικά εντοπίστηκε σε μεταφορική εταιρεία της Αθήνας (έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών) κι αμέσως οι αρχές προχώρησαν στην εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας των εμπλεκομένων, οργανώνοντας ταυτόχρονα την επιχείρηση σύλληψης τους στη Ρόδο. Οι προαναφερόμενοι υπήκοοι Αλβανίας συνελήφθησαν τις μεσημβρινές ώρες του περασμένου Σαββάτου, κατά τη στιγμή της παραλαβής της αποσκευής.
Όπως διαπιστώθηκε, μέσα στη βαλίτσα ήταν τοποθετημένη ηλεκτρονική συσκευή (dvd player), εντός της οποίας αποκρύπτονταν 20 συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, συνολική βάρους 507,4 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Επιπλέον, στην κατοχή τους καθώς στην κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 100,5 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ, 1 ζυγαριά ακριβείας και 1 μεταλλικό μπαστούνι.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του αποστολέα του δέματος συνεχίζεται.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*