«Μάστιγα» η άγρα πελατών στη Σαντορίνη

taxidiotes balitses
admin
05/09/2016 12:11
 
 
 

Εννέα άτομα συνελήφθησαν στη Σαντορίνη για άγρα πελατών και παράνομη μεταφορά επιβατών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής συνέλαβαν τις απογευματινές και βραδινές ώρες στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου έξι Έλληνες, δύο Αλβανούς και έναν Ουκρανό, ηλικίας από 27 έως 71 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της άγρας πελατών και της υποκλοπής μεταφορικού έργου

Όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων, οι κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, προέτρεπαν επιτακτικά επισκέπτες του νησιού να δεχτούν «παράνομες» υπηρεσίες μεταφοράς και προέβαιναν σε μεταφορά τουριστών έναντι χρηματικής αμοιβής (κόμιστρο) με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και λεωφορεία.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.

Τονίζεται ότι, οι στοχευμένοι – ειδικοί έλεγχοι των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιούνται από την έναρξη της θερινής περιόδου, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση έχοντας ως σκοπό την προστασία των πολιτών-επισκεπτών και τη διασφάλιση του τουριστικού προϊόντος.

(φωτό: dikaiologitika.gr)

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*