“Γελοίο” το ξαφνικό κλείσιμο του δρόμου Χώρας-Εγγαρών”

admin
13/04/2016 15:50
 
 
 

(άρθρο, αναγνώστη του naxostimes.gr)
Και μετά από αυτό το ξαφνικό κλείσιμο του δρόμου Χώρας – Εγγαρών, να μια ευκαιρία να ειπωθούν κάποια πράγματα!

Μένω στην περιοχή Ξηρόκαμπος (ή Πάπας όπως είναι για τους ντόπιους). Πηγαινοέρχομαι σίγουρα 3 φορές την ημέρα και ξέρετε ότι είναι 7-10 λεπτά. Και ξαφνικά μας βάζουν να κάνουμε μια διαδρομή 20 και πλέον λεπτά Ποιοί;;; Οι μηχανικοί της Απειράνθου και του δήμου ή μήπως ο κ. Μαργαρίτης;; Που δεν έχουν ιδέα για τις ανάγκες τις περιοχής;; Πλάκα μας κάνετε;; Τι πιστεύετε δηλαδή;; Ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι μετά το γεφύρι; (Το οποίο ξεκίνησαν πριν τα Χριστούγεννα… και το θυμήθηκαν τώρα… ΤΩΡΑ …παραμονές Πάσχα!! Που ξεκίνησε το σφαγείο… και θα γίνει κανονική “σφαγή”).

Και γιατί οι σκουπιδιάρες, στον επαρχιακό δρόμο Μέλανες – Εγγαρές, θα “πετάνε”.

Εντάξει καταντάει γελοίο!! Τουλάχιστον ας επιχωματώνατε ένα σημείο για την διευκόλυνση όλων μας ή έστω να περιμένατε να περάσει το καλοκαίρι!

Και να επισημάνουμε ότι επί 5 μήνες είχαν 10 ανειδίκευτους για χαντάκια 100 μ., και τον τελευταίο μήνα σκέφτηκαν να πάρουν τους κατάλληλους. Και μεσα σε όλα αυτά θυμήθηκαν ξαφνικά να κλείσουν τον σκουπιδότοπο και να αλλάξουν θέση στα σκουπίδια…  Ναι, γιατί άλλο να τα βλέπεις από το πλοίο και άλλο από τον δρόμο!! (και για όσους δεν ξέρουν, αυτός ο δρόμος είναι ο πιο σύντομος για τον Απόλλωνα, και πολλοί ξένοι πηγαίνουν στον Κούρο αλλά και στο ελαιοτριβείο του κου Λιανού).
Έτσι έχουν τα πράγματα κύριοι! Και θα σας συμβούλευα να πάψετε να είστε άτομα του “φαίνεσθαι” και να θεωρείτε τις θέσεις σας δεδομένες!  
Σηκωθείτε από τις καρέκλες σας, μιλήστε με τον κόσμο και μη βγαίνετε μόνο να παινεύεστε για τα έργα σας και να κατηγορείτε την αντιπολίτευση. Το ποιόν σας θα κριθεί στο τέλος!!
 
Με εκτίμηση, σεβασμό και πολύ αγάπη 
Σ.Β.
(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*