Η νέα ελπιδοφόρα μέρα που ανατέλλει για την Κεντροαριστερά

Newsroom
23/06/2020 12:15
 
 
 

 

*Του Αντώνη Γάκη

Σαν σήμερα 24 χρόνια πίσω έφυγε ένας μεγάλος πολιτικός, ο Ανδρέας Παπανδρέου, που ένωσε την Αριστερά με το Κέντρο την Πολιτική Οικολογία με τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό!

Σήμερα ανατέλλει μια νέα μέρα για την Μεγάλη Δημοκρατική Συμμαχία που συγκροτείται!

Ήρθε η καθοριστική ώρα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να αποτελέσει τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα αγκαλιάσει και θα μπολιάσει στον κορμό του τις προκλήσεις της νέας Εποχής.

Είναι ένα παλλαϊκό κάλεσμα και ιστορική επιταγή!

Η κοινή πορεία μέσα από τις όποιες διαφοροποιήσεις των δυνάμεων της παραδοσιακής Αριστεράς, του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, της Πολιτικής Οικολογίας και κάθε προοδευτικής κίνησης είναι η μοναδική μας δυνατή και βιώσιμη απάντηση απέναντι στις δυνάμεις της συντήρησης, του νεοφασισμού και της οπισθοδρόμησης!

Με ανοιχτή αγκαλιά και ιδεολογικό συναπάντημα μέσα από ανοιχτές διαδικασίες να καλέσουμε την πλατιά κοινωνική πλειοψηφία να συμμετάσχει στις διαδικασίες της ανασυγκρότησης μας.
Να γίνει συμμέτοχος ο κάθε προοδευτικός πολίτης στο νεο κάλεσμα της ιστορίας!

Η Αριστερά πάντα και μόνο μέσα από συμμαχίες κατάφερε να γίνει πρωτοπόρα και μαζική! Χωρίς ιδεολογικά τείχη, χωρίς πιστοποιητικά καταγωγής αλλά με κοινό όραμα με κοινές αξίες για το αύριο, αφήνοντας το χθες και αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες σου σήμερα.

Ειδικά εμείς οι Κυκλαδίτες έχουμε πολλούς λόγους παραπάνω να σταματήσουμε την απαξίωση της νησιωτικοτητας από τους αδέξιους άριστους της Νέας Δημοκρατίας με ένα κοινό βηματισμό παλαιών και νέων συντρόφων όλων των προοδευτικών δυνάμεων!

Το οφείλουμε στα νησιά μας! Στον πολιτικό μας πολιτισμό! Στους ήρωες των νησιών μας, στον Μανώλη Γλέζο στο Νικηφόρο Μανδηλαρά στον κάθε γνωστό και άγνωστο αγωνιστή που θυσιάστηκε για τη Δημοκρατία!

Αντώνης Γάκης, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

(Visited 155 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*