Καλή……………Αρχή.;! – Του Δημήτρη Μπάιλα

dimitris mpailas
Άκης Αξαόπουλος
23/08/2019 20:27
 
 
 

Μόλις η καινούργια Κυβέρνηση έκανε τα πρώτα βήματά της, φρόντισε να μας δείξει πόσο υπολογίζει τις Κυκλάδες και ιδιαίτερα την Σύρο, η οποία στα χαρτιά εξακολουθεί να εμφανίζεται, ευτυχώς ακόμη , ως Έδρα της Περιφέρειας και Διοικητικό Κέντρο του Νομού.

Έτσι χωρίς κανένα δισταγμό, με αφορμή το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στη Σαμοθράκη, φρόντισε χωρίς να την νοιάζει το πρόβλημα που δημιουργεί στις Κυκλάδες, να πάρει το ΑΡΤΕΜΙΣ από το Νομό και να το στείλει στην Σαμοθράκη.

Έτσι από τα τρία, και πολλές φορές τέσσερα, πλοία που την δεκαετία 2000-2010 έκαναν ενδοεπικοινωνία, μας πήραν και το τελευταίο, που κατά γενική ομολογία ήταν εκείνο που με συνέπεια, για πολλά χρόνια εξυπηρετεί το Νομό.

Βεβαίως βρήκαν και τα κάνουν.!! Γιατί δυστυχώς αυτή τη στιγμή ούτε Δημοτική Αρχή υπάρχει, αφού ο απερχόμενος Δήμαρχος είναι ¨ωσεί παρών¨, ούτε Περιφέρεια υπάρχει, αφού ο Κος Περιφερειάρχης δεν καταπιάνεται με τόσο……….μικρά πράγματα των Κυκλάδων, ο δε Κος Αντιπεριφερειάρχης περιμένει……. χαρτί από το Υπουργείο, να του πει ότι, παίρνει το πλοίο, για να αντιδράσει, και βεβαίως οι βουλευτές του Νομού εφαρμόζουν την γνωστή μέθοδο της ¨Σιωπής των Αμνών¨ για να μην δυσαρεστήσουν τους Ανωτέρους τους, και αμαυρώσουν την καριέρα τους.!!

Μια από τα ίδια!! Τί είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα!!

Δεν γνωρίζουμε πόσο θα λείψει. Μακάρι να είναι μια εβδομάδα όπως ακούστηκε, όμως, γιατί όλοι αυτοί οι αναρμόδιοι – αρμόδιοι που ανάφερα παραπάνω, δεν απαίτησαν από το Υπουργείο και την εταιρεία για αυτό το διάστημα, τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα ένα από τα blue star κατά την επιστροφή του, μετά την Πάρο να προσεγγίζει την Σύρο και μετά Πειραιά;

Ή ακόμη, να τροποποιηθεί προσωρινά το δρομολόγιο του world champion jet σε Πειραιά- Σύρο- Μύκονο- Πάρο- Νάξο- Θήρα και επιστροφή το αντίστροφο;

Ψηλά γράμματα θα μου πείτε.!!! Κάποιοι όμως θα πρέπει να διαμαρτυρηθούν.!!!!

Δημήτρης Μπάιλας π. Νομάρχης Κυκλάδων

(Visited 197 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*