Πάλι με αυταπάτες θα πάμε σε εκλογές – Του Δημήτρη Μπάιλα

 
 
 

bailas 2
Πρόκληση της νοημοσύνης των Συριανών αποτελούν όσα ειπώθηκαν δια στόματος Πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στη Σύρο με στόχο να εκμεταλλευτεί πολιτικά την θετική πορεία επαναλειτουργίας του ΝΕΩΡΙΟΥ.

Ήλθε να εκμεταλλευτεί την επαναλειτουργία του ΝΕΩΡΙΟΥ ο Πρωθυπουργός που θα καταγραφεί στην ιστορία ως ο μόνος Πρωθυπουργός που μετά από 3 ½ χρόνια δεν έχει φέρει καμία επένδυση στην Ελλάδα.!! Αν κάνουμε λάθος παρακαλούμε να την ονομάσει. !!! Ευτυχώς βέβαια που για ψηφοθηρικούς λόγους και για να γίνει αρεστός στους εργαζόμενους αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι η επαναλειτουργία του Ναυπηγείου είναι αποτέλεσμα των δικών τους αγώνων, της επιμονής και της υπομονής που επέδειξαν στα δύσκολα χρόνια που ζούσαν απλήρωτοι και ξεχασμένοι από όλους.

Γιατί αλήθεια, που ήταν ο Κος Τσίπρας, οι υπουργοί του, οι βουλευτές του, και οι παρατρεχάμενοι τους, όταν τους κοροϊδεύαν ότι, κάθε μέρα και ένας νέος επενδυτής έρχεται στο ΝΕΩΡΙΟ; Που ήταν όταν οι εργαζόμενοι μαζευόταν επαίτες και απλήρωτοι μήνες ολόκληρους; Που ήταν οι υπεύθυνοι της Κυβέρνησής του όταν τους είχαν κόψει το ρεύμα και το νερό; Ούτε για ψυχική συμπαράσταση δεν εμφανιζόταν.!!

Τι έκανε η Κυβέρνησή του για να μείνει ανοιχτό το Ναυπηγείο όταν άλλες Κυβερνήσεις έδιναν κατ΄ εξαίρεση κρατικές εργασίες για να κρατηθεί ζωντανό;
Μη ξεχνάει ο Κος Τσίπρας ότι επί κυβερνήσεώς του έκλεισε το Ναυπηγείο.!!

Ο Αντιμνημονιακός λόγος που άρχισε πάλι να χρησιμοποιεί και η επαναστατική, φιλεργατική ρητορική του, πολιτικές που πριν μερικούς μήνες τις είχε αποδώσει σε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ επαναλαμβάνονται αλλά δεν μπορούν να πείσουν κανένα πια.!!

Η αρίθμηση των δυνών σε βάρος των εργαζομένων, όπως η μείωση μισθών και συντάξεων, η κατάργηση των Σ.Σ. εργασίας, η μείωση του αφορολογήτου, η μερική απασχόληση, η διευκόλυνση των απολύσεων είναι ….. επιτεύγματα που ο ίδιος και η κυβέρνησή του επέβαλαν στους εργαζόμενους και όχι αόρατες μαγικές δυνάμεις!!.

Η επίκληση των αγώνων των εργαζομένων δεν είναι αυτή τη φορά ΑΥΤΑΠΑΤΗ αλλά εμπαιγμός και ύβρης προς το Εργατικό Κίνημα. Αν θέλει ο Κος Τσίπρας να μάθει από πρώτο χέρι την άποψη των εργαζομένων και των συνταξιούχων για την Κυβέρνησή του, ας επισκεφτεί το Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων, όπου φιγουράρουν οι φωτογραφίες, η δική του, και των τριών βουλευτών του, ως ένοχοι για τα όσα δυνά έχουν διαπράξει σε βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

Τα παραμύθια λοιπόν τελείωσαν πια Κε Πρωθυπουργέ.! Δεν μπορείς για δεύτερη φορά να εξαπατήσεις το λαό με λόγια και πολιτικές που ο ίδιος είχες χαρακτηρίσει ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ!!!
Αυτή τη φορά αυταπατάστε Κε Πρωθυπουργέ αν πιστεύεις πως θα τον ξεγελάσεις επαναλαμβάνοντας τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.!!!!

(Visited 28 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*