Περί Αστ. Τμήματος Δρυμαλίας ο λόγος…

vasilakis Nikolas 1
admin
12/10/2016 10:10
 
 
 

Τη συνέντευξη κ. Αλιμπέρτη του προέδρου του Φιλωτιού Βασίλη Κρασσά, σχετικά με το Α.Τ. Δρυμαλίας στην εκπομπή σας “Al-iberti News” δεν την άκουσα, διάβασα όμως το σχόλιο σας, στην ιστοσελίδα naxostimes.

Αν πίστευα ότι αποδίδονται σωστά τα όσα είπε, δεν θα άξιζε να μπω στο κόπο για να τα σχολιάσω. Φοβάμαι λοιπόν ότι δεν πρέπει να αποδώσατε σωστά αυτά που σας είπε ο κ. Κρασσάς, έτσι που να τον αδικείται και γι’ αυτό αναγκάζομαι να διατυπώσω τις επιφυλάξεις μου, ως προς αυτό.
* Πώς είναι δυνατό να σας είπε και έτσι να εκτίθεται, ότι ήταν από πέρυσι ενήμεροι εκείνος, ο δήμαρχος και ο βουλευτής για τις προθέσεις της ΕΛ.ΑΣ και να μην έχουν κάνει καμιά επίσημη γραπτή παρέμβαση, ούτε και να έχει ενημερώσει με τη σειρά του επίσημα ή και ανεπίσημα το κοινοτικό συμβούλιο και τους τοπικούς φορείς.
* Πώς είναι δυνατό να εννοούσε ότι δημιουργήθηκε από μέρους μου και για αντιπολιτευτική τακτική ο «ντόρος» για το θέμα αυτό, αφού ξέρει ότι ουδέποτε είχα ασχοληθεί, επειδή ουδέποτε είχα ενημερωθεί σαν κοινοτικός σύμβουλος και μάλιστα όταν ξέρει ότι ο «ντόρος» δημιουργήθηκε, αμέσως μετά από την πρόταση του για τη μεταφορά της Αστυνομίας από το Φιλώτι στο Χαλκί.
* Πώς είναι δυνατό να σας είπε ότι η Αστυνομία είχε θέσει θέμα ότι θα έφευγε τελείως από τη Δρυμαλία αν δεν στεγαζόταν δωρεάν σε κτίριο του δήμου, αφού δεν υπάρχει επίσημα τέτοια παράνομη θέση, παρά μόνο ανεύθυνες και παραπλανητικές αιτιάσεις δημάρχου και βουλευτή, για να καλύψουν την ανικανότητα τους, να ξεγελάσουν τους αδαείς και τελικά να πετύχουν το στόχο τους.
Παραμένω σε αυτά και προτρέπω τους αναγνώστες και ακροατές σας, προκειμένου να αποκτήσουν σφαιρική ενημέρωση επί του θέματος αυτού, να επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας και αναρτήσεις στο facebook, όπου έχουν αναρτηθεί οι από 25-9-2016 και 5-10-2016 επιστολές μου προς την κοινότητα και τους φορείς του Φιλωτιού, η με αρ. πρωτ. 89/23-9-2016 επιστολή του κ. Κρασσά και οι ανακοινώσεις των κ.κ. δημάρχου Εμμ. Μαργαρίτη και βουλευτή Νικ. Μανιού.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Αθήνα 11-10-2016
Νικόλας Βασιλάκης

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*