Απάντηση ΑΝ.ΕΛ. Κυκλάδων στον πολιτευτή της ΝΔ Γιώργο Βακόνδιο για τον Π. Καμμένο

anel logo kyklades
admin
08/09/2016 12:50
 
 
 

Μιλάνε αυτοί που για τα νησιά μας δεν υλοποίησαν τα αυτονόητα. Πού ήταν τόσα χρόνια να δώσουν λύσεις και αναπτυξιακή προοπτική; Για το Ναυπηγείο του Νεωρίου, για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, για τη στήριξη των δομών Υγείας, για την ελλιπή συγκοινωνιακή σύνδεση, για τα ανεπαρκή αεροδρόμια, για τα λιμάνια και τις μαρίνες, για την αναβάθμιση των υπηρεσιών τουρισμού και την αύξηση του τουριστικού προϊόντος, για την καθημερινότητα των νησιωτών; Ποιά λοιπόν τα πεπραγμένα των Σαμαρά – Βενιζέλου; Αδιαφορία, προχειρότητα, πολιτικαντισμός.
Σήμερα, υπάρχει μια άλλη πολιτική στήριξη της νησιωτικής Ελλάδας, πέρα από την αδυναμία τώρα να αλλάξει το καθεστώς του ΦΠΑ, γίνονται σημαντικές κινήσεις στήριξης, μέσω αναπτυξιακών δράσεων, όπως στη Σύρο συνδυαστικά το Ναυπηγείο με τη τουριστική αξιοποίηση των νησιών, όπως η λειτουργία του Νοσοκομείου Θήρας, όπως η ουσιαστική στήριξη του Υπουργείου Τουρισμού με απτά αποτελέσματα, όπως οι δρομολογήσεις έργων υποδομής σε όλο το Αιγαίο.
Για πρώτη φορά υπάρχει η στήριξη της ακριτικής Ελλάδας, από το Καστελόριζο έως τον Άη Στράτη. Για πρώτη φορά δε μιλάμε για γκρίζες ζώνες και σε εθνικό επίπεδο δυναμώνουμε το αίσθημα ασφάλειας και στηρίζουμε το δίκτυο των μικρών νήσων. Αυτά και πολλά άλλα είναι η απάντηση στο λίβελο ενός πολιτικού τυχοδιώκτη που στην αγωνία του να εκλεγεί Βουλευτής, αρθρογραφεί σα να είναι άμοιρος ευθυνών για τα όσα έχει υποστεί η νησιωτική Ελλάδα.
Μάλλον οι κομματικές παρωπίδες που φορά δεν τον αφήνουν να διακρίνει το πρωτοφανές κυνηγητό κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς. Δε μπορεί να δει ότι για πρώτη φορά πληρώνουν αυτοί που είχαν μάθει να απομυζούν το δημόσιο πλούτο. Δε μπορεί να δει τις εκατοντάδες δικογραφίες που έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης για την απόδοση ευθυνών σε αυτούς που κακοδιαχειρίστηκαν τη δημόσια περιουσία. Δε μπορεί να τα δει όλα αυτά γιατί αφορούν το κόμμα που υπηρετεί και που κορυφαία στελέχη του εμπλέκονται σε υποθέσεις σήψης και διαφθοράς. Να του θυμίσουμε τον ντίλερ Παπασταύρου ή τον Χριστοφοράκο, φίλο επιστήθιο του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας;
Πρέπει να έχει πολύ θράσος κάποιος να μας κουνάει το δάκτυλο και να μας κάνει μαθήματα ηθικής. Ένας πολιτικός τυχοδιώκτης με ονοματεπώνυμο Βακόνδιος Γεώργιος, που νομίζει ότι οι πολίτες τρώνε κουτόχορτο και θα πέσουν στη παγίδα της παραπληροφόρησης, της διαστρέβλωσης και της λάσπης.
Δυστυχώς για αυτόν υπάρχει μνήμη και είναι νωπή. Τον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο αλλά τον άνθρωπο κυρίως που σε όλη του τη ζωή υπηρετεί τα νησιά μας τον γνωρίζουμε. Όπως τον γνωρίζει κάθε σπιθαμή της νησιωτικής Ελλάδας. Είναι ο δικός μας άνθρωπος πέρα από κόμματα και ιδεολογίες. Αυτή η σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης δεν αλλάζει. Για εμάς τα νησιά είναι στη πρώτη γραμμή, γιατί πιστεύουμε στη δυναμική τους και στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στην εθνική προσπάθεια.

Ανεξάρτητοι Έλληνες Κυκλάδων

(Visited 13 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*