Το Ποτάμι για τα εγκαίνια του νοσοκομείου Σαντορίνης

potami logo
admin
15/07/2016 14:30
 
 
 

Το νοσοκομείο Σαντορίνης εγκαινιάζει ο Πρωθυπουργός.

Όταν το νοσοκομείο κτιζόταν, το κόμμα του κατήγγελλε σκάνδαλα. Όταν επιχειρήθηκε να ανοίξει ενταγμένο στην ΑΕΜΥ ως ΝΠΙΔ, διερρήγνυε τα ιμάτια του για την παράδοση της Υγείας στα ιδιωτικά συμφέροντα. Το ότι η ΑΕΜΥ ανήκει 100{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d} στο Δημόσιο το ανακάλυψε προσφάτως, αφού δηλαδή έγινε κυβέρνηση.

Σήμερα, λοιπόν, ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζει ένα νοσοκομείο-σκάνδαλο με το ίδιο σκανδαλώδες καθεστώς που κατήγγελλε ως εκχώρηση σε συμφέροντα μόλις πριν λίγους μήνες. Κλασικός ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή. 

Όμως, τα νοσοκομεία εξακολουθούν να χρειάζονται προσωπικό και προμήθειες, για να λειτουργήσουν. Εδώ φαίνεται πως η κυβέρνηση έχει παρασυρθεί από την κατάσταση των νοσοκομείων του ΕΣΥ που λειτουργούν με τα ψέματα εδώ και πολύ καιρό.

Ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζει ένα πολυτελές κέλυφος με τρομακτικές ελλείψεις. Ακόμα ένα προβληματικό νοσοκομείο από μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να αξιοποιήσει καν το καθεστώς των ΝΠΙΔ, για να προχωρήσει τουλάχιστον εκεί στις προσλήψεις που δεν μπορεί να κάνει στο ΕΣΥ.

Δυστυχώς, θα περάσει καιρός μέχρι να αποκτήσει η Σαντορίνη νοσοκομείο. Προς το παρόν, το Κέντρο Υγείας του νησιού μετακομίζει σε καινούριο κτήριο.

 

Κώστας Μπαργιώτας

Βουλευτής στο Ποτάμι

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*