Χρυσή διάκριση λαδιού από τη Ρόδο – Ζαννετίδης: «Διακρίσεις σαν κι αυτές, δίνουν μία πνοή αισιοδοξίας»

Newsroom
29/06/2020 11:36
 
 
 

 

Χρυσό μετάλλιο κέρδισε επάξια στον 5ο διεθνή διαγωνισμό “Athena International Olive Oil Competition 2020” ο παραγωγός λαδιού Αλέξανδρος Πασάλης από την Ρόδο.

Παρά τις προσπάθειες υποβάθμισης της ποιότητας της φετινής παραγωγής λαδιού, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, μέσω των απαραίτητων ελέγχων, εξασφάλιζαν ότι, στο μεγαλύτερο ποσοστό του, το λάδι της Ρόδου ήταν εξαιρετικής ποιότητας, αντικρούοντας έτσι τις ψευδείς φήμες που κάποιοι έντεχνα διοχέτευαν για ιδίους λόγους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον κ. Πασάλη για την σπουδαία διάκριση του λαδιού του και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, το κείμενο του οποίου έχει ως εξής:

«Σας συγχαίρουμε για την διάκριση του λαδιού σας στον 5ο διεθνή διαγωνισμό “Athena International Olive Oil Competition 2020”, κατακτώντας το χρυσό βραβείο. Ως Περιφέρεια, είμαστε περήφανοι για τους παραγωγούς και τα εξαιρετικά προϊόντα μας, τα οποία προσπαθούμε να στηρίξουμε και να προβάλουμε με κάθε τρόπο.

Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν τιμή και ανταμοιβή των κόπων και των προσπαθειών σας, προσθέτοντας αξία τόσο στα τοπικά προϊόντα, όσο και σε εσάς ως παραγωγούς και τυποποιητές. Ειδικά σε ένα προϊόν όπως είναι το λάδι της Ρόδου, το οποίο κάποιοι επιχείρησαν να πλήξουν ως προς την ποιότητά του το τελευταίο διάστημα και η διάκριση αυτή έρχεται ως ηχηρή απάντηση.

Η Περιφέρεια παραμένει πάντα δίπλα σας ως αρωγός της μεγάλης σας προσπάθειας στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε και που διακρίσεις σαν κι αυτές, δίνουν μία πνοή αισιοδοξίας για τον τόπο μας».

(φωτό: passalisfamily.com)

(Visited 51 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*