Fragkiskos 14 3 2017

                                   

tortuga

Αντώνης Παρτσινέβελος: Ένας εξαίρετος επιστήμονας με Ορθοπεδικό Ιατρείο στη Νάξο

partsinevelos giatros

Με έναν ακόμα εξαίρετο επιστήμονα-γιατρό Ορθοπεδικό έχει εμπλουτιστεί ο τομέας υγείας στη Νάξο!

Πρόκειται για τον Αντώνη Παρτσινέβελο ο οποίος κατάγεται από το νησί και έχει το δικό του ιατρείο στη Χώρα Νάξου (οδός Εξαρχοπούλου στο δρόμο προς Πλατεία Πρωτοδικείου).

Για το μήνα Μάιο ο Χειρουργός Ορθοπεδικός - Τραυματολόγος Αντώνης Παρτσινέβελος MD, MSC θα βρίσκεται στο ιατρείο του στη Νάξο:

Παρασκευή 18 Μαΐου | 17:30 - 21:00

Σάββατο 19 Μαΐου | 10:00 - 13:00 & 17:30 - 20:00

Κυριακή 20 Μαΐου | 10:30 - 12:30 

Επίσης:

Παρασκευή 25 Μαΐου | 17:30 - 21:00

Σάββατο 26 Μαΐου | 10:00 - 13:00 & 17:30 - 20:00

Κυριακή 27 Μαΐου | 10:30 - 12:30

Δευτέρα 28 Μαΐου | 10:30 - 12:30

Για ραντεβού αλλά και για επείγοντα περιστατικά, επικοινωνείστε με τα τηλέφωνα: 22850 39892 & 6974 43 44 54 

partsinevelos karta

 

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο χειρουργός Ορθοπαιδικός Αντώνιος Παρτσινέβελος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι και στη Νάξο.

Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Βιοκλινικής Αθηνών, του Λευκού Σταυρού Αθηνών και της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών.

Ο ιατρός τελείωσε αριστούχος την Πρότυπο Σχολή Αναβρύτων και κατόπιν εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου και αποφοίτησε το 1995. Εν συνεχεία εξετέλεσε ως ιατρός την Υποχρεωτική υπηρεσία Υπαίθρου (Αγροτικό Ιατρείο) στο Περιφερειακό Ιατρείο Σιδηροκάστρου του νομού Μεσσηνίας με εφημερίες στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για 1 έτος και παράταση 2 μηνών.

Υπηρέτησε τη Στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία, κατά τη διάρκεια της οποίας του ανατέθηκαν καθήκοντα Ιατρού Μονάδος, Ελεγκτή Ιατρού και Ειδικευόμενου Ιατρού στη Νευροχειρουργική και τη Γενική Χειρουργική στη Νευροχειρουργική και την Α’ Χειρουργική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Ακολούθως, ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική της Α΄Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο ΚΑΤ με ειδικότερη εκπαίδευση στην Τραυματιολογία, την άκρα χείρα-άκρο πόδα-Μικροχειρουργική, τις Αθλητικές Κακώσεις, την Σπονδυλική Στήλη και την Οστεοπόρωση.

Μετά την απόκτηση του τίτλου ιατρικής ειδικότητας, διετέλεσε Επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρουργός σε Δημόσια Νοσοκομεία για 16 μήνες (Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων, Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς) και Επιστημονικός Συνεργάτης της Α” Πανεπιστημιακής Ορθοπεδικής Κλινικής Αθηνών στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ.

Είναι υπ. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει εξειδίκευση στην Οστεοπόρωση με μεταπτυχιακό τίτλο «Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών» (Ερευνητικό Κέντρο Νοσοκομείου ΚΑΤ, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών).

Αποτελεί μέλος του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών και της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας.

Έχει παρακολουθήσει ειδικά Σεμινάρια με πρακτική άσκηση επί θεμάτων Τραυματιολογίας, Χειρουργικής Χεριού και Μικροχειρουργικής, Σπονδυλικής Στήλης, Οστεοπόρωσης και Αλγολογίας.

Όλα αυτά τα χρόνια επιδεικνύει πλούσιο ερευνητικό και συντακτικό έργο με δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξενόγλωσσα ιατρικά περιοδικά, με συγγραφή κεφαλαίων σε ιατρικά βιβλία και προφορικές ή αναρτημένες ανακοινώσεις εργασιών σε ελληνικά και διεθνή Συνέδρια.

Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό ιατρικών επιστημονικών συναντήσεων στη χώρα μας και στο εξωτερικό, ενώ έχει διατελέσει μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Ορθοπαιδικών Συνεδρίων. Παράλληλα έχει συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής και εκπαιδευτής σε Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα και Σεμινάρια αλλά και Διαδικτυακά Σεμινάρια (Webinar) Πανεπιστημιακών Κλινικών.

Στη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων αναλαμβάνει ιατρός Αθλητικών Κακώσεων στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού.

Tην περίοδο 2006-2014 ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Μαρούσι, διορίζεται Αντιδήμαρχος Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υπηρεσιών, Υπεύθυνος των Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας αλλά και Υπεύθυνος του Προγράμματος Οστεοπόρωσης του Διαδημοτικού δικτύου Υγείας και υγιών Πόλεων. Παράλληλα συμμετέχει ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ. Ως Επιστημονικός Υπεύθυνος του Δημοτικού Πολυιατρείου Αμαρουσίου έχει αναλάβει τη διοργάνωση προγραμμάτων Πρόληψης της Υγείας στο Μαρούσι και σε πολλούς Δήμους της Ελλάδας. Παράλληλα, έχει αναλάβει τη διοργάνωση και το συντονισμό πολλών Επιστημονικών Ημερίδων στο Δήμο Αμαρουσίου και σε άλλους δήμους, στις οποίες έχει συμμετάσχει και ως ομιλητής, ενώ έχει πλούσια αρθρογράφηση στον τύπο και σε ιστοσελίδες ιατρικής ενημέρωσης16 8 2018  ktel valindras megalo PANTELIAS NAXOSTIMES 270X130px 2

ktiniatriko kentro300x250PARTSINEBELOS aygoustosgaliotos 2se 300x250theofilos tselentisfestival naxou 2018

aggelies2 odigos2 mynaxos

Προτάσεις

banner xatzipetros 23 3 2017

cyclades260x120

Απόψεις

IMAGE
Οδοιπορικό στην τέχνη μέσα από τα μάτια της Νάξου - Ελαιόλιθος 2018
Ανηφορίζοντας από τη Νάξο προς το χωριό Μονή και...

Περισσότερα

Φωτογραφία της Ημέρας

Συνδεθείτε και ανεβάστε την καλύτερη φωτογραφία σας και εμείς σύντομα θα την δημοσιεύσουμε.
+ Ανεβάστε την εδώ!