Fragkiskos 14 3 2017

                                   

"Λιανού αποκαλυπτήρια – Μετά τις Απόκριες ...οι μάσκες έπεσαν"

maskes epesan

Επίθεση στο Δημήτρη Λιανό και την παράταξη του εξαπολύει ο υποψήφιος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Λεονάρδος Χατζηανδρέου και η δημοτική του παράταξη "Μαζί Αλλάζουμε" με αφορμή δημόσιες δηλώσεις του κ. Λιανού.


Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε με τίτλο "Λιανού αποκαλυπτήρια – Μετά τις Απόκριες ...οι μάσκες έπεσαν" αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι "ευτυχώς για τους πολίτες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων ο κ. Λιανός με δημόσιες δηλώσεις του αποκαλύφθηκε εγκαίρως αφού μας κατέστησε σαφές ότι δεν κατάφερε να μάθει, τα οκτώμισι χρόνια ως πρώτος τη τάξη αντιδήμαρχος, το αντικείμενο σε δυο καίριους τομείς της αρμοδιότητας του" σχετικά με τον αριθμό των διοικητικών υπαλλήλων του δήμου και την επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο Νάξου. 

Η παράταξη του κ. Χατζηανδρέου ασκεί κριτική στον αντιδήμαρχο και υποψήφιο δήμαρχο για το γεγονός ότι δεν φρόντισε να εντάξει το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στα προγράμματα πρόσληψης νέου προσωπικού όπως έχουν κάνει τόσοι δήμοι σε όλη την Ελλάδα, αλλά και για το γεγονός της μη ψήφισης μέχρι σήμερα του προϋπολογισμού. 

Η πλήρης ανακοίνωση της παράταξης "Μαζί Αλλάζουμε":

Η νέα αρχή που πρεσβεύει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός αποδεικνύει περίτρανα μέσα από τα λεγόμενα του, ότι πρόκειται για «ενός ανδρός αρχή» μιας και η μόνη διαφοροποίηση που προσκομίζει είναι ότι θα είναι αυτός στο τιμόνι ενώ όλα τα υπόλοιπα θα παραμείνουν τα ίδια.

Ευτυχώς για τους πολίτες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων ο κ. Λιανός με δημόσιες δηλώσεις του αποκαλύφθηκε εγκαίρως αφού μας κατέστησε σαφές ότι δεν κατάφερε να μάθει, τα οκτώμισι χρόνια, ως πρώτος τη τάξη αντιδήμαρχος, το αντικείμενο σε δυο καίριους τομείς της αρμοδιότητας του.

α) Πόσους διοικητικούς υπαλλήλους έχει ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και β) πόσες αφίξεις είχε το αεροδρόμιο Νάξου το 2018 και πόσες στοχεύει να έχει μετά την επέκταση, στοιχεία που δείχνουν την πλήρη άγνοιά του και εξηγούν γιατί δεν κατάφερε να λύσει ή έστω να δρομολογήσει λύσεις για τα προβλήματα του τόπου.

Όσον αφορά στην υποστελέχωση του δήμου, η απερχόμενη δημοτική αρχή οκτώμισι χρόνια τώρα, με καθ’ ύλην αρμόδιο τον κ. Λιανό, όφειλε να έχει καταρτίσει το οργανόγραμμα του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας και να είχε εντάξει το δήμο μας στα προγράμματα πρόσληψης νέου προσωπικού όπως έχουν κάνει τόσοι δήμοι σε όλη την Ελλάδα.
Αντ’ αυτού, ο κ. Λιανός παραμονή εκλογών εξαγγέλλει προσλήψεις, πιστός στον προσφιλή του παλαιοκομματικό τρόπο διαχείρισης της καθημερινότητάς μας, φτάνοντας στο σημείο να ασκεί αντιπολίτευση ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό!

Η ανεπάρκεια της απερχόμενης δημοτικής αρχής αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα (12 Μαρτίου 2019) δεν κατάφεραν να έχουν προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα, τα δυο βασικότερα εργαλεία για τη λειτουργία του δήμου μας.

Τι είναι αυτό που θα αλλάξει κ. Λιανέ αν έχετε εσείς «το τιμόνι» του δήμου στα χέρια σας, την ώρα που στις δικές σας αρμοδιότητες αποδεικνύεται κάθε μέρα εδώ και οκτώμισι χρόνια η ανεπάρκεια σας;

Τέλος, σε ότι αφορά την υπόσχεση σας ότι «στα επόμενα χρόνια θα πάρει η Νάξος τη θέση που της αξίζει», πιστεύουμε ότι εσείς το μόνο που «Ενωμένοι Μπορείτε» να καταφέρετε είναι να μετρήσετε επιτέλους τους υπαλλήλους του δήμου και τους επισκέπτες που έρχονται αεροπορικώς στη Νάξο και αφήστε σε εμάς ως αυριανή Δημοτική Αρχή να φροντίσουμε να πάρουν η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες τη θέση που τους αξίζουν.SYNKA 21 3 2019 PANTELIAS NAXOSTIMES 270X130px 2 logou xari teliko

ktiniatriko kentro300x250 theofilos tselentis

aggelies2 odigos2 mynaxos

Προτάσεις

banner xatzipetros 23 3 2017

cyclades260x120

Απόψεις

IMAGE
Το βιολί τους μπροστά στη "Βιολάντω" - Του Γιώργου Βακόνδιου
Την Κυριακή 17 Μαρτίου έγιναν στη Σύρο τα εγκαίνια της...

Περισσότερα

Φωτογραφία της Ημέρας

Συνδεθείτε και ανεβάστε την καλύτερη φωτογραφία σας και εμείς σύντομα θα την δημοσιεύσουμε.
+ Ανεβάστε την εδώ!